Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Arra fogják kérni őket, hogy egy új eskü által tegyenek hűségesküt, hogy továbbra is hűek maradnak az Egyházhoz 20180818

2019. augusztus 17. 18:24 - Andre Lowoa

“A Keresztes Imahadjárat 121. imája: Hűségeskü Jézus Krisztus Hadseregének”

Terveim a világ megmentésére most kezdenek gyümölcsözni. Most már minden a helyén van.

 
 
Igazság Könyve:

“2013.08.18 17:45

Drága szeretett leányom, a hamis próféta terve, hogy megtévessze a világ papságát, elkezdődött.

A Katolikus Egyház megújításának és újjászületésének leple alatt, ezen egyház minden papját lelkigyakorlatra fogják küldeni, hogy az új apostolkodás elfogadására ösztönözzék őket. Ez széles körben el fog terjedni, és sokaknak azt fogják mondani, hogy a cél az, hogy az igazságosság nevében a világon mindenkit egyesíteni kell. Ez az új küldetés – fogják mondani – fel fogja karolni a világ szegényeit és arra fog törekedni, hogy egységet hozzon létre. Arra fogják kérni őket, hogy egy új eskü által tegyenek hűségesküt, hogy továbbra is hűek maradjanak az Egyházhoz. Nem fogják kérni tőlük, hogy Bennem vagy Szent Szavamban higgyenek. Ehelyett, ők azoknak az új önjelölt vezetőknek fognak hűséget esküdni, akik átvették Péter Székét.

Ne essetek tévedésbe: Azoktól, akik a Pappá Szentelés Ajándékával vannak megajándékozva azt fogják kérni, hogy vegyenek részt egy csalásban, ahol nem Én, Jézus Krisztus leszek előtérben, bár ez úgy fog tűnni, mintha az lenne a helyzet. A pénz lesz a hajtóerő és egy új pénzügyi szervezetet hoznak majd létre, hogy ellenőrizzék a pénzügyi alapok hasznosítását annak biztosítására, hogy a világ szegényeinek javára fordítsák.

Ha a Pappá Szenteltségeteken bármilyen változtatást is eszközöltök, és aztán olyan valakinek ajánljátok fel életeteket, aki minden kapcsolatot megszakít Velem, akkor már nem lesztek alkalmasak szolgálni Engem. Minden úgy fog tűnni, hogy csak le van egyszerűsítve Isten Szemében. A terv az lesz, hogy meggyőzzék felszentelt szolgáimat, hogy önként vegyenek részt az utálatban, mely össze fogja kapcsolni a társadalmi és egy szekuláris (világi) világot azzal az egyházzal, melyet Én, Jézus Krisztus alapítottam.

Így fognak megsérteni Engem. A hitetlenek meg fognak tapsolni minden arra tett erőfeszítést, ami felkarolja a szekularizmust, és ezt egy jó dolognak fogják tartani az új, úgynevezett modern mai társadalom számára.

Hamarosan furcsának fog tűnni a Keresztények számára, amikor majd azt látják, hogy a szekuláris világ tagjai oly lelkesen ölelik át a Katolikus Egyházat. De sokan félre fogják seperni kétségeiket és elvetik aggodalmaikat, mivel majd a nagy csalás miatt elesnek. Az Egyház forradalmasítására hozott e terv magjában az Irántam való gyűlölet rejlik és mindaz iránt, amit Én az Egyháznak adtam. Az elkövetkezendő napokban mindent meg kell kérdőjeleznetek. Kérjetek magyarázatot, amikor megváltoztatják Tanításaimat és elferdítik azokat csak azért, hogy az megfeleljenek a pogányoknak. Egyetlen Általam kiválasztott tanítványnak sem adható meg valaha is az a hatalom, hogy ezt tegye, mert az egy istenkáromlással érne fel.

Jaj, azoknak, akik megengedik, hogy Szent Szavamat meghamisítsák és teret engednek a változtatásnak, csak azért, tiszteletet mutassanak azok iránt, akik letagadnak Engem.


Jézusotok”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/arra-fogjak-kerni-oket-hogy-egy-uj-esku-altal-tegyenek-husegeskut-hogy-tovabbra-is-huek-maradnak-az-egyhazhoz/
—–
Római katolikus:
2018-08-1819. évközi hét szombat

 

OLVASMÁNY Ezekiel próféta könyvéből
Mindenki a saját cselekedetei jutalmát vagy büntetését veszi el.
Prófétája által figyelmezteti népét az Úr:
Mi dolog az, hogy közmondásként hajtogatja egész Izrael:
„Az apák ették a savanyú szőlőt, és a fiak foga vásik el tőle?”
Amint igaz, hogy élek – mondja az Úr, az Isten –, nem ismételgethetitek többé ezt a mondást Izraelben.
Itt minden élet az enyém: az apák élete éppúgy az enyém, mint a fiak élete.
Aki vétkezett, az hal meg!
Aki igaz ember, az megtartja a törvényt, az igazsághoz szabja tetteit, és nem eszik a pogányokkal a hegyeken, nem emeli szemét Izrael házának bálványaira; nem gyalázza meg embertársa feleségét, nem közeledik tisztulása idején asszonyhoz; senkit sem nyom el, visszaadja az adósnak a zálogot, semmit sem vesz el erőszakkal, kenyerét megosztja az éhezővel, ruhájával betakarja a mezítelent; nem kölcsönöz uzsorakamatra, és nem fogad el ráadást; tartózkodik a rossztól, igazságosan ítél az emberek között, törvényeimhez igazodik, és hűségesen megtartja parancsaimat; az ilyen ember valóban igaz, és biztosan életben marad – mondja az Úr.
De ha jámbor apának fia lesz olyan gonosz, hogy vért ont, és ezek közül bármit elkövet, mivel mindezeket az utálatos tetteket elkövette, halállal hal meg, és a vére rajta lesz! Ezért mindenki fölött a maga útjai szerint ítélkezem – mondja az Úr, az Isten.
Izrael háza, térjetek meg, és forduljatok el bűneitektől, ne vigyenek titeket többé romlásba! Vessetek el magatoktól minden bűnt, amit ellenem elkövettetek, szerezzetek magatoknak új szívet és új lelket!
Miért is halnátok meg, Izrael háza?
Nem lelem én örömömet a halálban – mondja az Úr, az Isten.
Térjetek hát meg, és éljetek.
Ez az Isten igéje.
Ez 18,1-10.13b.30-32

VÁLASZOS ZSOLTÁR :
Válasz: Istenem, kérlek téged: * teremts bennem tiszta szívet! Vö. 12a. vers. – 1 D2 tónus.
Előénekes: Tiszta szívet teremts bennem, Istenem, * az erős lelket éleszd fel újra bennem.
Ne taszíts el színed elől, * és szent lelkedet ne vond meg tőlem.
Hívek: Istenem, kérlek téged: * teremts bennem tiszta szívet!
E: Üdvösséged örömét add meg újra, * a készséges lelkületet erősítsd meg bennem.
Megtanítom utaidat a vétkeseknek, * és a bűnösök hozzád térnek.
H: Istenem, kérlek téged: * teremts bennem tiszta szívet!
E: Te az áldozatban kedved nem leled, * s ha égőáldozatot hoznék, nem vennéd szívesen.
Isten előtt kedves áldozat a megtört lélek, * Istenem, nem veted meg az alázatos és töredelmes szívet.
H: Istenem, kérlek téged: * teremts bennem tiszta szívet!
Zsolt 50,12-13.14-15.18-19

ALLELUJA
Áldalak téged, Atyám, mennynek és földnek Istene, * mert feltártad a kicsinyeknek országod titkait. Vö. Mt 11,25 – 8 G. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Jézus megáldja a gyermekeket.
Egyszer gyermekeket vittek Jézushoz, hogy tegye rájuk kezét, és imádkozzék fölöttük. A tanítványok elutasították őket.
Jézus azonban így szólt: „Hagyjátok csak a gyermekeket, és ne akadályozzátok meg őket, hogy hozzám jöjjenek, mert ilyeneké a mennyek országa!”
Azzal rájuk tette kezét, majd továbbindult.
Ezek az evangélium igéi.
Mt 19,13-15″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2018-08-18


——
Görög katolikus:

26 Testvéreim, amikor Isten elhívott benneteket, nem sokan voltak közöttetek — emberi megítélés szerint — bölcsek, hatalmasok, vagy előkelő származásúak. Gondolkozzatok el ezen! 27 Mert Isten azokat választotta, akiket ez a világ bolondoknak tart, hogy ezáltal megszégyenítse a bölcseket. Azokat választotta, akiket a világ gyengének tekint, hogy megszégyenítse azokat, akiket erősnek tartanak. 28 Azokat választotta, akiket a világ megvet és semmibe vesz, hogy semmivé tegye azokat, akiket a világ sokra tart. 29 Mindezt Isten azért tette, hogy előtte senki ne dicsekedhessen!”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=1+Corinthians+1%3A26-29&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

Jézus meggyógyítja a jerikói vakokat29 Amint elhagyták Jerikó városát, nagy tömeg követte Jézust. 30 Az út szélén két vak ült, akik meghallották, hogy Jézus megy el mellettük, és kiáltozni kezdtek: „Dávid Fia, Urunk, könyörülj rajtunk!”

31 Az emberek rájuk szóltak, hogy maradjanak csendben, de ők annál jobban kiabáltak: „Dávid Fia, Urunk, könyörülj rajtunk!”

32 Jézus ekkor megállt, magához hívatta őket, és megkérdezte tőlük: „Mit kívántok? Mit tegyek veletek?”

33 Így feleltek: „Urunk! Nyisd meg a szemünket, hogy lássunk!”

34 Jézus megsajnálta őket, és megérintette a szemüket. Abban a pillanatban meggyógyult a szemük, és láttak. Azután követték Jézust.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+20%3A29-34&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/08/18
—–
http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html

 
 
Sokan vakok lesznek az Igazságra, és el fogják fogadni az Egyházban hozott nagy változásokat, és abban a téves hitben fogják azokat üdvözölni, hogy e változtatások mindenki javát szolgálják. Azok, akik fel fogják ismerni a megtévesztést, amelyet majd a katolikusoknak mutatnak be, el fognak futni. Annyira féltik majd sorsukat, hogy el fogják hagyni az Egyházat, mert túl gyengék lesznek ahhoz, hogy kiálljanak az ilyen gonoszsággal szemben.
 
Azokat a papokat, akik elutasítják a hamis tanok elfogadását, eretnekséggel fogják vádolni és sokakat pedig nyilvánosan meg fognak fedni, mert nem engedelmeskednek feletteseiknek. Sokakat ki fognak közösíteni. Mások vértanúhalált fognak halni. Aztán lesznek olyanok is, akik titokban vezetni fogják az Egyházat, amelyet Fiam adott a világnak.
 

Nekik menedékhelyeket kell majd találniuk, hogy biztosítani tudják a napi Szentmiséket és a Szent Eukarisztiát. Őket a Szentlélek fogja vezetni, és Fiam Maradék Egyháza követni fogja őket, mely szenvedélyesen hűséges marad Fiam Tanításaihoz és Szentségeihez egészen az utolsó napig.

Meg kell értenetek: ha bármilyen kétségetek lenne eme figyelmeztetés valódisága felől, hogy Engem, Krisztus Anyját arra fognak felhasználni, hogy elrejtsék a valódi szándékát azoknak az erőknek, akik beléptek Fiam földi Egyházába. Engem az Egyház „bábujaként” fognak használni, hogy eltereljék az emberek figyelmét e gonosz csoportnak valódi szándékáról. Isten gyermekeinek arról való meggyőzése érdekében, hogy ők hűségesek maradjanak Isten Igaz Szavához és a Katolikus Egyház hagyományaihoz, olyan szertartásokat fognak bevezetni, melyekről azt fogják mondani, hogy azokkal Engem tisztelnek.
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/udvosseg-anyja-nekik-menedekhelyeket-kell-majd-talalniuk-hogy-biztositani-tudjak-a-napi-szentmiseket-es-a-szent-eukarisztiat/

 
 
 

—–
Tóra:

A fogoly nőkre vonatkozó törvény

10 Mikor háborút viseltek, és Istenünk, az Örökkévaló kezetekbe adja ellenségeiteket, akkor foglyokat is ejthettek. 11 Előfordulhat, hogy közületek valaki lát a foglyok között egy szép termetű nőt, akit szeretne feleségül venni. 12-13 Ilyen esetben vigye a fogoly nőt az otthonába, de ne közeledjen hozzá azonnal. A fogoly nő nyírja le a haját és vágja le a körmeit, majd öltözzön teljesen új ruhákba. Ezután hadd gyászolja meg szüleit egy teljes hónapig. Ezalatt lakjon a házadban. Csak ezután hálj vele: legyen a feleséged, te pedig a férje. 14 Ha pedig később mégsem akarsz tovább együtt élni vele, elválhatsz tőle, de akkor bocsásd szabadon, hadd menjen, ahová akar. Semmiképpen nem adhatod el rabszolgának, és nem bánhatsz vele úgy, mint rabszolgával, hiszen együtt éltél vele!

Az elsőszülöttségi jog

15 Ha egy férfinak két felesége van, előfordulhat, hogy az egyiket szereti, a másikat nem. Lehet, hogy mindkét feleségétől fiai születnek, és történetesen az elsőszülött a gyűlölt feleség fia. 16 Ilyen esetben, amikor eljön az ideje, hogy elossza az örökséget a fiai között, a családfő nem részesítheti előnyben a szeretett feleség fiát, és nem adhatja neki az elsőszülöttség jogát. 17 Ha a gyűlölt feleség fia az elsőszülött, a családfő akkor is köteles ennek a fiúnak mindenből kétszeres részt adni örökségül. Így kell az apának elismernie, hogy ez a fiú az elsőszülöttje, vagyis férfierejének első gyümölcse, tehát az elsőszülöttség joga ezt a fiút illeti meg.

Az engedetlen fiú büntetése

18 Ha valakinek engedetlen és konok fia van, aki nem hallgat sem apjára, sem anyjára, s nem akar engedelmeskedni nekik, még akkor sem, ha megfenyítik, 19 akkor a szülők vigyék ezt a fiút a város vezetőihez a városkapu elé. 20 Ezt mondják a vezetőknek: „Nézzétek, ez a fiúnk makacs és engedetlen, s nem akar engedelmeskedni nekünk, részeges és nagyétkű!” 21 Akkor a város minden férfi lakosa együttesen kövezze halálra azt a fiút. Így gyomláljátok ki magatok közül a gonoszt! Ezt az esetet pedig tudja meg Izráel népének egész közössége, hogy féljenek, és senki se merészeljen többé ilyen gonoszságra vetemedni!

A kivégzett bűnös eltemetése

22 Amikor a bűnöst valamilyen főbenjáró bűn miatt kivégzik, és holttestét fölakasztják egy faoszlopra, 23 akkor ne hagyjátok a testet a következő napig a fán! Feltétlenül temessétek el még a kivégzés napján, mert aki a fán függ, azon Isten átka van. Tehát így járjatok el, nehogy a föld, amelyet Istenünk, az Örökkévaló adott nektek örökségül, átkozottá és tisztátalanná váljon!”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Deuteronomy+21%3A10-22&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

Isten hazahozza népét

54 „Ujjongj, te meddő!
    Ujjongva kiálts és énekelj,
    aki nem szültél!
Mert több fia lesz az elhagyott asszonynak,[a]
    mint annak, aki férjnél van.”
    — mondja az Örökkévaló.

„Szélesítsd ki sátorhelyed,
    bátran terjeszd ki hajlékod határait,
    ne félj!
Sátraid köteleit nyújtsd meg,
    cövekeit verd le jó erősen,
    mert terjeszkedni fogsz jobbra is, balra is!
Utódaid öröklik a nemzeteket,
    és újjáépítik a lerombolt városokat.

Ne félj, mert nem fogsz csalódni,
    és senki sem gyaláz többé!
Sőt, elfelejted ifjúságod szégyenét is,
    nem gondolsz többé özvegységed gyalázatára.
Hiszen Alkotód a férjed,
    az Örökkévaló, a Seregek Ura!
Ő a Megváltód,[b] Izráel Szentje,
    az Egész Föld Istene!”
    — ezt mondja Megváltód, az Örökkévaló.

Mert az Örökkévaló visszahív magához,
    mint elhagyott és kesergő asszonyt a férje.
Mint a magányos asszonynak,
    akit még fiatalon elküldött a férje,
    azt mondja neked Istened:
„Röpke pillanatra elhagytalak, igaz,
    de nagy irgalommal ismét magamhoz gyűjtelek!
Mivel megharagudtam rád nagyon,
    egy szempillantásig eltakartam előled arcomat,
de örök szeretettel könyörülök rajtad!

Mert úgy van ez, mint Nóé napjaiban:
    ahogy akkor megesküdtem,
    hogy Nóé özönvize többé nem borítja el a földet,
úgy esküszöm most is,
    hogy rád többé nem haragszom,
    és nem büntetlek tovább.
10 Hiszen még a hegyek sem maradnak örökké a helyükön,
    s a dombok is meginognak,
de hűséges szeretetem irántad örökké megmarad,
    békességem
szövetsége meg nem inog!”
    — mondja az Örökkévaló, aki rajtad megkönyörült
.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Isaiah+54%3A1-10&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

——-

 
“…
Elérkezett az időd, a szerelem ideje.
Rád terítettem köntösömet, s befödtem mezítelenségedet. Megesküdtem neked, és szövetséget kötöttem veled – mondja az Úr, az Isten –, és az enyém lettél.
Megmostalak vízzel, megtisztítottalak a rád tapadt vértől és megkentelek olajjal.
Díszes ruhába öltöztettelek, finom bőrből készült sarut húztam lábadra, bisszussal öveztelek és selyembe burkoltalak.
Felékesítettelek ékszerekkel: karkötőt tettem a kezedre, láncot a nyakadra.
Az orrodba karikát, a füledbe függőket tettem, a fejedre meg ragyogó koronát.
Arany és ezüst lett az ékességed, bisszusba, selyembe és pompás ruhába öltöztettelek.
Finom liszt, méz és olaj lett a táplálékod, egyre szebb lettél, és királyi méltóságot nyertél.
Hírnevet szereztél a népek között szépségeddel, mert tökéletes volt ama pompa miatt, amelybe öltöztettelek – mondja az Úr, az Isten.
Ám te elbíztad magad szépséged miatt, kicsapongó lettél, és minden jöttment népnek odaadtad magadat.
Én azonban nem felejtem a szövetséget, amelyet ifjúságod napjaiban veled kötöttem, s ezért új és örök szövetségre  lépek majd veled.
Akkor majd emlékezni és szégyenkezni fogsz, és szégyenedben szóhoz se tudsz jutni, mert majd megbocsátom minden gonosztettedet, amelyet csak elkövettél – mondja az Úr, a te Istened.”
Ez az Isten igéje.Vagy: (Tetszés szerint)OLVASMÁNY Ezekiel próféta könyvéből
Az Úr visszaemlékezik a választott néppel kötött szövetségére, és irgalmas szeretettel megújítja azt.
Szent városának, Jeruzsálemnek ezt mondja az Úr, az Isten:
Úgy bánok veled, ahogyan te viselkedtél: semmibe vetted az esküt, és megszegted szövetségemet.
Én azonban nem felejtem a szövetséget, amelyet ifjúságod napjaiban veled kötöttem, és ezért új és örök szövetségre lépek majd veled.
Te meg visszaemlékezel útjaidra, és szégyenkezel, amikor majd veszem nővéreidet és húgaidat, és leányaidul neked adom őket, de nem a veled való szövetség alapján. Megújítom veled a szövetséget, és megtudod, hogy én vagyok az Úr.
Akkor majd emlékezni és szégyenkezni fogsz, és szégyenedben szóhoz se tudsz jutni, mert majd megbocsátom minden gonosztettedet, amelyet csak elkövettél – mondja az Úr, a te Istened.
Ez az Isten igéje.
 Ez 16,1-15.60.63 vagy Ez 16,59-63″
komment
süti beállítások módosítása