Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Nemcsak kenyérrel él az ember, * hanem minden igével is, mely Isten ajkáról való. Mt 4,4b – 2. tónus. 20160801

2019. július 31. 16:15 - Andre Lowoa

"Arról a prófétáról, aki békességet jövendöl, csak akkor derül ki, hogy valóban az Úr küldte őt, ha szava beteljesedik.”
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-08-01 VÖ.:
"Kérdés Jézushoz: „Mi az, ami a legjobban zavar Téged?”
A válasz:
...
A háború és az a könnyedség, amelyet rendszerint azok alkalmaznak, akiket ha a harcmező közepére állítanának, gyávaságból elszaladnának. "
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/kerdesek-jezushoz/

ÉS:
http://888.hu/article-a-nemetek-lassan-de-biztosan-integralodnak-a-kalifatusba





"Ezekben a templomokban, amelyeket az Én tiszteletemre, Jézus Krisztus tiszteletére építettek fel, szemérmetlen ünnepségeknek és viselkedéseknek lehettek szemtanúi, de Én nem leszek Jelen. "
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/es-aztan-ahogyan-el-fognak-felejteni-engem-egyhazam-fel-fog-tamadni-a-halalbol-epp-ugy-mint-en-is-feltamadtam/ VÖ.:
http://www.hirado.hu/2016/07/31/muzulmanok-leptek-el-a-katolikus-tempomokat/?source=hirkereso


Pope Francis' prayer intentions for January 2016

 VÖ.:
"... amikor elfogadjátok, hogy át kell ölelnetek minden vallást, mintha azok együttvéve egy vallást alkotnának, és hogy egy oldalra kell állnotok, annak érdekében, hogy tiszteletet mutassatok az olyan vallások iránt, melyek nem ismerik el az Emberfiát, akkor ti szörnyű bűnnel vétkeztek. Akkor meg fogtok tagadni Engem."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/papokhoz-az-a-nap-amikor-arra-kernek-fel-benneteket-hogy-tagadjatok-meg-istensegemet-nincs-messze/

komment
süti beállítások módosítása