Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2019. július 29. VÁGYAKOZZ UTÁNAM!

2019. július 29. 04:22 - Andre Lowoa

1987. szeptember 28.

Jézus hívott. Éppúgy égtem a vágytól, hogy találkozzam Vele, mint ahogy Õ is. Nem tudom miért, de mintha évek óta nem lettünk volna együtt.

Ó jöjj kedvesem! Milyen türelmetlenül vártam erre a pillanatra, hogy így találkozzam veled! Vassula, te és én együtt fogjuk szentesíteni Garabandalt, mert szent az a hely, amióta Édesanyám és én megjelentünk ott.

Legyen meg a Te akaratod, Uram!

Vassula, a félénkség nem bûn. Én mondom ezt neked.

Nem tudtam, hogy bûn-e a félénkség. Boldog voltam, amikor ezt hallottam. Lelkemben hirtelen vágy ébredt Jézus után.

Nézz rám! Kicsim, aki utánam vágyakozik, megdicsõít engem. Vágyakozz utánam, mert én Véremmel fizettem meg érted. Vassula, miért keresel lelki vezetõt?

Nem tudom.

Velem fogsz tanulni, mert én vagyok a Bölcsesség és az Igazság. Jöjj hozzám, én foglak tanítani. Vassula, szeretlek. Mondd meg neki 1 a következõt: Meg fogom újítani Egyházamat, és újra életre keltem. Azért választottalak ki téged, hogy velem dolgozz! Vassula, keresd fel és beszélj vele! Járj kedvemben úgy, hogy elmondod neki, miképpen tanítottalak meg arra, hogy simogass, miközben dicsõítesz.

A szent lepelrõl készült arcképén.

Szeress engem Vassula, mert a szeretet megvéd az isteni igazságosságtól, amikor meg akarja fenyíteni a bûnösöket.


1 a karizmatikus Schwerzmann lelkésznek, aki új ember itt, éppen most helyezték ide, protestáns