Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Ne hallgass el egyetlen szót sem! Hátha szót fogadnak, és megtérnek gonosz útjaikról. 20160729

2019. július 28. 16:11 - Andre Lowoa

Ezt mondja az Úr: Ha nem hallgattok rám, és nem jártok törvényeim szerint, amelyeket elétek tártam, és nem figyeltek szolgáimnak, a prófétáknak szavára, akiket én folyton-folyvást küldtem hozzátok, de ti soha nem hallgattatok rájuk, akkor ezt a templomot Silóhoz teszem hasonlóvá, ezt a várost pedig gyalázni fogja a föld összes nemzete.
-
„Sehol sem becsülik kevesebbre a prófétát, mint szülőföldjén és otthonában.”
Hitetlenségük miatt nem is művelt ott sok csodát. ”
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-07-29 VÖ.:
Gyermekek, eljött a nagy imádkozás ideje, a ti utolsó lehetőségetek arra, hogy megmenthessétek azokat a lelkeket, akik nem fogják túlélni a Nagyfigyelmeztetést.  Kérlek benneteket, szívleljétek meg az ÉN kérésemet, hogy imádkozzatok azokért a szegény, elveszett lelkekért az augusztusi hónapban, az úgynevezett „Lelkek megmentésének hónapjában.
...
Itt az ideje a csendes elmélkedésnek, mert közeledik a Nagyfigyelmeztetés napja.  Elcsendesedésre, szüntelen imára, és odaadásra van szükség, és megparancsolom, hogy felszentelt szolgáim mindenhol vezessék gyermekeimet, hogy imádkozzanak azokért a lelkekért, akik a kárhozattal szembe fognak nézni. Egyedül csak az ima tud most rajtuk segíteni, mindenekelőtt az Irgalmasság Rózsafüzére.”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/imadkozzatok-azokert-a-karhozattal-szembenezo-lelkekert-akik-nem-fogjak-tulelni-a-nagyfigyelmeztetest/
teljesülő próféciák:
http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-haboruk-szama-egyre-csak-novekedni-fog-mig-vegul-bejelentik-a-nagy-haborut/ VÖ.:
http://index.hu/kulfold/2016/07/27/ferenc_papa_itt_a_iii._vilaghaboru_de_nem_vallasok_kozotti/"Nagy lesz a megosztottság a papok, püspökök, érsekek és bíborosok soraiban. Egyik oldal a másik ellen.
Igaz tanítványaimnak el kell majd rejtőzködniük, és magán helyeken kell majd prédikálniuk – vagy megölik őket."
http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-gonosz-terv-a-vatikanon-belul-a-katolikus-egyhaz-elpusztitasara/ VÖ.:
http://inforadio.hu/kulfold/2016/07/27/megosztott_egyhaz_varja_ferenc_papat/ ÉS:
http://www.karizmatikus.hu/noha/olvasnivalo/4604-athanasius-schneider-puespoek-allj-keszen-a-vertanusagra-krisztusert.html
aktuális:
http://zsolozsma.katolikus.hu/cgi-bin/l.cgi?qt=pdt&d=27&m=7&r=2016&p=mrch&ds=1&j=hu&o0=54&o1=38147&o2=120&o3=0&o4=4&o5=2

video Saint Charbel- [English subtitles]: