Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Igazában azok tartoznak Jézushoz, akik teljesítik Isten akaratát 20160719

2019. július 18. 16:01 - Andre Lowoa

"Igazában azok tartoznak Jézushoz, akik teljesítik Isten akaratát. "
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-07-19


"Használjatok fel mindent, amit csak tudtok, hogy elmondhassátok az embereknek, hogy a Nagyfigyelmeztetésre fel kell készülniük. 
... Nektek most mindenütt a világon, a felszentelt szolgáim ajtóin kell kopogtatnotok, hogy megbizonyosodjatok arról, hogy ők (felszentelt szolgáim) olvassák szent Szavaim."
http://www.masodikeljovetel.hu/a-ti-valasztott-fegyveretek-nem-mas-mint-az-irantam-valo-szeretetetek/"... az időjárás különös jeleket fog mutatni, miközben a Föld egy új állapot felé halad, felkészülve Isteni Irgalmasságom cselekedetére, amint jövök, hogy még egyszer megmenthesselek benneteket."
http://www.masodikeljovetel.hu/az-idojaras-kulonos-jeleket-fog-mutatni/ ÉS "... most megváltozik az időjárás, mely újabb jele annak, hogy a korszak is hamarosan megváltozik. Más változások is megtapasztalhatóak lesznek."
http://www.masodikeljovetel.hu/a-nagyfigyelmeztetes-esemenyevel-kapcsolatos-uzenetreszek/ VÖ.:
http://www.maivalosag.com/hirek/romaniaban-tegnap-ota-szakad-a-jeg-es-a-ho/