Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A mai úgynevezett toleráns társadalomban helytelennek találják, ha azt mondjátok, hogy hisztek Jézus Krisztusban 20170718

2019. július 17. 17:06 - Andre Lowoa

“A mai úgynevezett toleráns társadalomban helytelennek találják, ha azt mondjátok, hogy hisztek Jézus Krisztusban

Most itt az ideje, hogy annyi embernek beszéljetek Fiam Irgalmasságáról, amennyinek csak tudtok.

Isten választott népe, a zsidók szintén szenvednek, és a legembertelenebb módon üldözték őket, csak azért, mert ők azok (zsidók). Egy választott nemzetség, akik hamarosan meg fognak térni, és másodjára üdvözölni fogják a Messiást, bár az első alkalmat, hogy elfogadják Őt, elszalasztották.”
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-a-mai-ugynevezett-tolerans-tarsadalomban-helytelennek-talaljak-ha-azt-mondjatok-hogy-hisztek-jezus-krisztusban/

VÖ.:

Global Gathering 2016: Isaiah 11:10

Nátán üzenete végig:

“Jaj, neked, Korozain! Jaj, neked, Betszaida! Ha Tiruszban és Szidonban történtek volna azok a csodák, amelyek nálatok történtek, már régen bűnbánatot tartottak volna, szőrzsákba öltözve és hamuba ülve. Mondom nektek: Tirusz és Szidon városának tűrhetőbb sorsa lesz az ítélet napján, mint nektek.”
 
 
Will We Make It To CHRISTMAS?

(A videó a megjelölt résztől játszódik le, de lejátszható elejétől kezdve is!)
Obama:
“I will win the war on Christmas!”
“Karácsonykor megnyerem a háborút!”
 
VÖ.:
NÁTÁN ÜZENETE VÉGIG! 01:48:41


(A videó a megjelölt résztől játszódik le, de lejátszható elejétől kezdve is!)
“A személy, aki elkezdi a háborút, annak Góg a neve
… Teljesen biztosan tudom Obama
… Jeruzsálemet akarja
… A Messiás harcolni fog Obama ellen
… sőt, nemcsak azt, hanem meg is fogja ölni, és Izrael földjébe fogja eltemetni “
VÖ.:
11Azon a napon nevezetes sírhelyet adok Gógnak Izráelben: a Vándorok völgyét a tengertől keletre, és az elzárja a vándorok előtt az utat. Ott temetik el Gógot egész seregével együtt; ezért fogják azt Góg serege völgyének nevezni.”
(A szöveg változhat más-más fordítás szerint! Az internetes oldalon a szöveg alatti gombokkal lehet váltani a fordítások között :
Pl.: SZIT: Szent István Társulat)
 
Ld még: