Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

„Megmondták neked, ó, ember, mi a jó, és mit kíván tőled az Úr: Semmi mást, mint hogy váltsd tettekre az igazságot, szeresd hűségesen, és járj alázatosan a te Isteneddel.” 20160718

2019. július 17. 16:00 - Andre Lowoa


http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-07-18

 "Másrészt a sátán szintén rendelkezik erővel. Ő szemfényvesztéseket (illúziókat) képes létrehozni. A sátán képes előidézni a csodás gyógyulásokat az úgynevezett hitgyógyítók által, akik erejüket az okkultizmusból nyerik, de ezek csak átmeneti megoldások, amelyek során úgy tűnhet, hogy sikerült elérni a csodákat. A sátán még olyan csodákat is fog tenni, beleértve a látomásokat is, amelyeket sokan az égen fognak látni. Ezek ugyancsak szemfényvesztések (illúziók), és nem Istentől valók."http://www.masodikeljovetel.hu/minden-ember-aki-azt-allitja-hogy-o-en-vagyok-az-hazug-mert-en-sohasem-fogok-egy-ember-altal-sem-megmutatkozni/ VÖ.:
http://jojjel.hu/nf/hivok/alkereszt.php

II. János Pál pápa volt tanácsadója összeesküvésre figyelmeztet, amely aláássa az Egyházat
http://petersziklaja.ml/ii-janos-pal-papa-volt-tanacsadoja-osszeeskuvesre-figyelmeztet-amely-alaassa-az-egyhazat/




"Nektek most mindenütt a világon, a felszentelt szolgáim ajtóin kell kopogtatnotok, hogy megbizonyosodjatok arról, hogy ők (felszentelt szolgáim) olvassák szent Szavaim.
... Használjatok fel mindent, amit csak tudtok, hogy elmondhassátok az embereknek, hogy a Nagyfigyelmeztetésre fel kell készülniük."
http://www.masodikeljovetel.hu/a-ti-valasztott-fegyveretek-nem-mas-mint-az-irantam-valo-szeretetetek/





http://www.dailymail.co.uk/news/article-2097511/Pope-Benedict-exorcised-2-men-Vatican-tells-new-book.html

komment
süti beállítások módosítása