Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

“el fogom törölni hamis egyházaikat, gonosz kultuszaikat, hamis bálványaikat, városaikat és nemzeteiket, ha továbbra is visszautasítják azt a Kezet, amely eteti őket.” 20170715

2019. július 14. 17:54 - Andre Lowoa

“Gyermekeim, ti most a világban történő állandó nagy változásoknak lesztek tanúi. Ezek a Nagyfigyelmeztetés után fognak megtörténni.

Bár sokan figyelmen kívül fogják hagyni ezeket az égi üzeneteket, mégis fontos, hogy azok, akik elfogadják, mint Isten Szavát, felkészüljenek.

Ti vagytok a kötelék Fegyverzetemben az ellenséggel szemben, és hitetek miatt fel foglak éleszteni benneteket, és megvédelek majd titeket az üldöztetés ellen.”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/isten-az-atya-el-fogom-torolni-hamis-egyhazaikat-gonosz-kultuszaikat-hamis-balvanyaikat-varosaikat-es-nemzeteiket/

“Az Ő egyszerű viselkedése azt jelentette, hogy csak néhányan tudták elfogadni azt a tényt, hogy Ő az Isten Fia volt.

Sokan megkérdezték, hogyan lehet az Emberfia ilyen egyszerű hétköznapi ember?

Megtagadták Őt, mert azt gondolták, hogy a Messiás méltóságteljesebb, büszkébb lenne, és magára vonná a figyelmet a templomok magasabb köreiben.”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/fiam-egyhaza-a-foldon-nem-akar-hallani-ebben-az-idoben-pedig-ok-tudjak-hogy-az-elso-alkalommal-hogyan-bantak-a-fiammal/

 
 
VÖ.:
 
komment
süti beállítások módosítása