Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Hamarosan erős földrengések lesznek Oroszországban és Kínában, és egyik a másik után fog bekövetkezni 20180703

2019. július 02. 18:58 - Andre Lowoa

2013.07.03 13:30

“Drága szeretett leányom, mennyire hiányoltam (a Velem töltött) idődet és mennyire örvendek, hogy a lelki sötétség, ami napok óta beborított téged, most felemelkedett. Ki kell tartanod a Legszentebb Rózsafüzér imádkozásában annak érdekében, hogy védelmezd magad és minden rendben lesz.

A Föld rázkódni fog, amint az meg volt jövendölve és az ember bűnének közvetlen következményeként az egyharmada meg fog perzselődni. Az imák ezekből a lángokból sokat tudnak enyhíteni, melyek a világ azon részeire fognak zúdulni, ahol a gonosz törvények feldühítik Atyámat.

Az Isten törvényei elleni vétkezés addig lesz megtűrve, amíg az Igazságot ismerők elfogadják Isten Igéjét, tisztelik Őt. De most azok, akiket hatalmi pozícióba helyeztetek, hátat fordítottak Istennek. Ezért ők az ökológiai zűrzavar által lesznek megbüntetve. A megtisztítás az egyedüli eszköz, hogy felébressze az emberiséget, mely során lelkük bűnbánatára fognak törekedni. Más eszközök, bár megtéréseket eredményeztek, nem voltak elegendők. Az emberek büntetések nagy sorozatát fogják elszenvedni, mivel továbbra is a pogányságot ölelik át és gyilkolják egymást.

Isten Beavatkozása nélkülözhetetlen. E nélkül elvesznétek.

Hamarosan erős földrengések lesznek Oroszországban és Kínában és egyik a másik után fog bekövetkezni.

Időjárási szélsőségek és hirtelen hőmérséklet ingadozások – hidegről nagyon melegre – lesznek megfigyelhetők. Az évszakokat többé már nem lehet olyannak megtapasztalni, amilyenek a múltban voltak.

Áradásokat és tengeri viharokat lehet majd látni a világ olyan részein, ahol eddig még nem voltak tapasztalhatók. Azokban az országokban, ahol Isten elleni gonosz törvényeket vezetnek be, földrengések fogják megrázni földjeiket és azok, akik ismernek Engem, tudni fogják, hogy ezek miért történnek.

Amikor a büntetések megtörténnek, a második szörnyű büntetés is bekövetkezik, mely a hamis egyházakra lesz kiróva, azokra, akik szándékosan gátolják az Igazságot. Mert ők fognak a legtöbbet szenvedni a Tőlem ellopott lelkek miatt.

Amint egyre többet tárok fel a próféciákról, melyek a Pecsétekben foglaltatnak, az ember végül felismeri majd az Igazságot. És jóllehet Isten maga a Szeretet és jóllehet Ő Igazságos, mégis büntetései záporozni fognak az emberiségre, hogy megszabadítsa önteltségétől, egoizmusától és önszeretetétől, azért, hogy az ember méltóvá váljék belépni az Ő Új Paradicsomába. Csak a tiszta és alázatos szívűek kapják meg ezt az Ajándékot.

Jézusotok

Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/hamarosan-eros-foldrengesek-lesznek-oroszorszagban-es-kinaban-es-egyik-a-masik-utan-fog-bekovetkezni/

 
 
2013.07.03 23:15

“Drága szeretett leányom, a háborúk és a zavargások – amint az meg volt jövendölve – futótűzként terjednek az egész Földön. A világnak csak nagyon kevés részére nem lesz hatása a háborúknak és a rémhíreknek.

Miközben a keserűség megosztja a nemzeteket, a bizalmatlanság és a félelem továbbra is polgári zavargásokat fog okozni, a hitetlen törvények továbbra is gyarapodni fognak úgy, hogy a gyilkosság és az abortusz, akárcsak a Szentségek elleni cselekedetek áthaladnak országaitokon. Sokan az ilyen törvények miatt fognak bűnbe esni és nagyon hamar megjelenik a lélek sötétsége miatt érzett fájdalom, és csak kevesen lesznek képesek ezt figyelmen kívül hagyni.

Miért van ilyen furcsa hangulat? – kérdezni fogják sokan ott, ahol már eltűnt az egymás iránti bizalom. Miért nehéz úgy élnünk az életünket, ahogyan azt Krisztus előírta? A félelem miatt, mert bolondnak neveznek minket? A válasz abban a tényben rejlik, hogy országaitok, egyik a másik után, nemcsak újból elítélnek Engem, hanem még a bűnt is jogszerűnek nyilvánítják ki. Amikor ez megtörténik, akkor a Sátán és hadserege ámokfutóvá válnak.

Ők már nagyon erőteljesek lettek és a liberális törvények által, melyek elnézik a bűnt, őket teljesen elfogadták és ennek eredményeként már nem lesz béke az ember szívében. Olyan ez, mintha a gyermekeket ellopnák szüleiktől, és fogságban tartanák, apró örömökkel etetnék őket, kárpótolván amiatt, hogy börtönben vannak. Annak ellenére, hogy örömöket kínálnak fel nekik, ezek nem hoznak vigaszt számukra. Helyette ezek a gyermekek nyugtalannak és üresnek fogják érezni magukat és sóvárogni fognak arra, hogy Igaz szeretetet érezzenek, amelyet csak a szülők jelenléte hozhat meg számukra.

Isten Jelenléte még mindig a nemzetetekben van, de mivel Engem, az Emberfiát, gyorsan elutasítanak az országotokba való gonosz törvények bevezetésével, és az egyházaitok által, olyanok lesztek, mint az eltévedt árvák, akik sehova sem hajthatják le fejüket.

Isten nélkül nincs béke. Nélkülem, Jézus Krisztus nélkül, aki Jelen vagyok Tanításaim által, lassan éhen haltok. Ne engedjétek az ilyen törvényeknek, hogy megakadályozzon benneteket Irántam való hűségetekben, mert ebben az időben eljövök hozzátok – sokkal inkább, mint eddig bármikor– és megadom nektek azt a vigaszt, amelyre vágyakoztok.

Szeretlek benneteket. Sírok elhagyatottságotok miatt és megígérem, hogy ez az üldöztetés rövid életű lesz.

Jézusotok”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/mikozben-a-keseruseg-megosztja-a-nemzeteket-a-bizalmatlansag-es-a-felelem-tovabbra-is-polgari-zavargasokat-fog-okozni/

 

—–
Római katolikus:
07-03Szent Tamás apostol

 

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak az efezusiakhoz írt leveléből
Apostolokra alapozott épület vagytok.
Testvéreim!
Nem vagytok már idegenek és jövevények, hanem a szentek polgártársai és Isten háza népe. Apostolokra és prófétákra alapozott épület vagytok, amelynek szegletköve maga Jézus Krisztus. Benne kapcsolódik egybe az egész épület, és emelkedik az Úr szent templomává. Őbenne épültök egybe ti is, és lesztek a Szentlélek közreműködésével Isten hajlékává.
Ez az Isten igéje.
Ef 2,19-22

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Menjetek el az egész világra, * és hirdessétek az evangéliumot! Mk 16,15 – 4 a. tónus.
Vagy: Alleluja. 4. szám.
Előénekes: Dicsérjétek az Urat, minden népek, * magasztaljátok őt, minden nemzetek.
Hívek: Menjetek el az egész világra, * és hirdessétek az evangéliumot!
Vagy: Alleluja.
E: Mert erős rajtunk az ő irgalma, * és az Úr hűsége örökké megmarad.
H: Menjetek el az egész világra, * és hirdessétek az evangéliumot!

Vagy: Alleluja.
Zsolt 116,1.2

ALLELUJA
Jézus mondja: † „Most már hiszel, Tamás, mert láttál engem. * Boldogok, akik nem láttak és mégis hittek.” Jn 20,29 – 5. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent János könyvéből
Én Uram, én Istenem!
(Húsvétvasárnap este) a tizenkettő közül az egyik, Tamás, vagy melléknevén Iker, nem volt velük, amikor Jézus megjelent nekik. Később a tanítványok elmondták neki: „Láttuk az Urat.” De ő így szólt: „Hacsak nem látom kezén a szegek nyomát, ha nem érintem ujjaimat a szegek helyéhez, és nem tapintom meg kezemmel oldalát, én nem hiszem!”
Nyolc nap múlva ismét együtt voltak a tanítványok. Tamás is ott volt velük. Ekkor újra megjelent Jézus, bár az ajtó zárva volt. Belépett és köszöntötte őket: „Békesség nektek!” Tamásnak pedig ezt mondta: „Nyújtsd ide az ujjadat és nézd a kezemet! Nyújtsd ki a kezedet és érintsd meg oldalamat! Ne légy hitetlen, hanem hívő!” Tamás így válaszolt: „Én Uram, én Istenem!” Jézus ezt mondta neki: „Most már hiszel, Tamás, mert láttál engem. Boldogok, akik nem láttak, és mégis hisznek!”
Ezek az evangélium igéi
Jn 20,24-29

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2018-07-03


——
Görög katolikus:

9 Isten teljesen megbízható, és megtartja ígéreteit! Ő hívott el bennünket, hogy teljes életközösségben éljünk a Fiával, Urunkkal, Jézus Krisztussal.

Éljetek egymással összhangban!

10 Testvéreim, kérlek benneteket, Urunk, Jézus Krisztus nevében, hogy éljetek egymással összhangban és teljes egyetértésben! Ne legyen köztetek széthúzás, se pártoskodás, hanem állítsátok helyre a harmóniát magatok között mind a gondolkodásban, mind a törekvésben!

11 Ugyanis Khloé családjából néhányan meglátogattak, és tőlük hallottam, hogy nézeteltérések vannak közöttetek. 12 Arra gondolok, hogy közületek egyesek azt mondják: „én Pált követem”, mások: „én Apollós csoportjába tartozom”, megint mások: „én Kéfáshoz[a] tartozom”, vagy ezt: „én pedig közvetlenül Krisztushoz”.

13 Mit gondoltok, talán részekre lehet szaggatni Krisztust? Vagy talán Pált feszítették keresztre, hogy meghaljon értetek? Vagy azért merítkeztetek be, hogy Pál tanítványai legyetek?

14 Hálát adok Istennek, hogy — Kriszpuszt és Gájuszt kivéve — senkit sem merítettem be közületek, 15 hogy senki se mondhassa, hogy az én nevemre merítkezett be. 16 Most jut eszembe, még Sztefanász családját is bemerítettem, de mást valóban nem — amennyire vissza tudok emlékezni.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=1+Corinthians+1%3A9-16&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

Példázat a gyomokról és a búzáról24 Másik történetet is mondott nekik. „Isten Királysága hasonló ehhez: egy ember tiszta búzát vetett a szántóföldjébe. 25 Amikor mindenki aludt, eljött az ellensége, és gyommagokat[a] szórt a vetés közé, majd elment. 26 A búza felnőtt, és kalászt hozott, de közben a gyomok is megnőttek. 27 A szolgák ekkor megkérdezték a gazdájukat: »Uram, te jó magot vetettél a földedbe. Akkor hogyan kerültek oda a gyomok?«

28 »A gyomokat az ellenség vetette« — felelte a gazda.

A szolgák tovább kérdezték: »Akarod, hogy kigyomláljuk?«

29 »Ne tegyétek — válaszolta —, mert akkor esetleg a búzát is kitépnétek a gyomokkal! 30 Hagyjátok csak együtt nőni mindkettőt az aratásig! Akkor szólok majd az aratóknak: Szedjétek össze először a gyomokat, kössétek csomókba, és égessétek el, a tiszta búzát pedig gyűjtsétek a raktáramba!«””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+13%3A24-30&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/07/03
—–

komment
süti beállítások módosítása