Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Meg kell őrizni a Szentgyónás, a Keresztség, a Házasság és a Szent Eukarisztia Szentségeit 20170701

2019. június 30. 17:26 - Andre Lowoa

Fejemet szétzúzzák, hasonlóan a Koronám töviseihez, ugyanazt a fájdalmat szenvedi el Egyházam vezetője, Szent Helytartóm (XVI. Benedek) is, a Földön, az üldöztetés miatt, melyet ellenségei kezei által szenved el.

Egyházam tanait nemsokára darabokra fogják szedni éppúgy, ahogy Tanításaimat is darabokra szedték a farizeusok a Földön, és azok, akik azt gondolták, hogy jobban ismerik Atyám Szavát, mint Én.

Olvass tovább: http://m.igazsag-konyve7.webnode.hu/news/meg-kell-orizni-a-szentgyonas-a-keresztseg-a-hazassag-es-a-szent-eukarisztia-szentsegeit/

VÖ. 
„Bizony, mondom nektek, ekkora hitet senkinél sem találtam Izraelben. Ezért azt mondom nektek: Sokan jönnek majd napkeletről és napnyugatról, és asztalhoz telepednek Ábrahám, Izsák és Jákob mellé a mennyek országában, a választott nép fiait pedig kivetik a külső sötétségre. Ott sírnak majd, és fájdalmukban csikorgatják fogukat.” 
komment
süti beállítások módosítása