Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Az Igazság fog megszabadítani benneteket. A hazugságok el fognak pusztítani benneteket. 20180623

2019. június 22. 18:04 - Andre Lowoa

Drága szeretett leányom, mennyire megszakad a Szívem szegény, szeretett szolgáimért, akik most elkezdték a zűrzavart felismerni, mely Egyházamban mutatkozik. Nekik a következőket mondom: maradjatok Egyházam fedele alatt és tegyétek, amit tennetek kell, hogy szolgáljatok Engem. Maradjatok sziklaszilárdan Tanításaim mellett. Ne fogadjatok el új és úgynevezett teológiai magyarázatokat arra vonatkozólag, hogy Én ki vagyok, mit tettem az emberiségért, vagy hogyan fogok visszatérni, hogy visszaköveteljem Isten minden gyermekét, akik elfogadják Irgalmasságomat. Egyedül csak az Én Szent Szavamban bízzatok, mely Apostolaim által és a Legszentebb Bibliában adatik nektek. Bármi, ami eltér a Szentségektől vagy attól, amit arról mondtak nektek, ami a Megváltáshoz szükséges – ne fogadjátok el!

Én vagyok az Igazság. Ti megkaptátok az Igazságot. Csak az Igazság mentheti meg a lelketeket a kárhozattól. Az Igazság fog megszabadítani benneteket. A hazugságok el fognak pusztítani benneteket. Én ünnepélyesen rendkívüli kegyelmeket ígérek nektek, drága Felszentelt szolgáim, ha ezt az imát mondjátok, annak érdekében, hogy kitartsatok az üldöztetéssel szemben, mivel a hitetek a végsőkig próbára lesz téve.

A Keresztes Imahadjárat 110. imája: A papoknak, hogy hűségesek maradjanak Szent Szavadhoz

Ó, legdrágább Jézusom, kérlek, tarts meg erősnek és bátornak engem, hogy Legszentebb Nevedben meg tudjam védeni az Igazságot.
Könyörögve kérlek, add meg nekem azt a kegyelmet, mely szükséges ahhoz, hogy mindenkor tanúságot tegyek Szent Szavadról.
Tedd lehetővé számomra, hogy ellenálljak annak a nyomásnak, hogy valótlanságokat támogassak, amikor a szívemben tudom, hogy megbántanak Téged.
Segíts nekem, hogy halálom napjáig hű maradjak Szent Szavadhoz. Ámen.
 
Felszentelt szolgáimnak: van még egy figyelmeztető Szavam számotokra.
 
Nektek meg kell védenetek a Bűnbánat (Gyónás) Ajándékát és fel kell ismernetek, hogy csak azok fognak egyesülni Velem a Paradicsomban, akik bűneik megbánására törekednek és úgy fogadnak el Engem, Jézus Krisztust, mint megmentésük kulcsát.
 
Jézusotok ”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-igazsag-fog-megszabaditani-benneteket-a-hazugsagok-el-fognak-pusztitani-benneteket/

 

 
 
“Drága szeretett leányom, amint a pogányság továbbra is vírusként terjed szerte a világon, az ember kezdi magát felmagasztalni, mintha Isten lenne. Sok szekta, melyek nem akarják elfogadni az Egy Igaz Isten Létezését, inkább a fenevadat tisztelik templomaikban. Ezek a szegény lelkek, kik önmagukat szeretik – ami heves becsvágyból fakad -, templomokat hoztak létre, melyek szemtelenül a fenevadat tisztelik. A sok kívülállóhoz szólok, akik ezeket a templomokat olyan templomoknak  tekintik, melyek Istent tisztelik, hogy ez ne tévesszen meg benneteket. Ezeknek egyetlen céljuk, hogy a fenevadat imádják, aki örök életet ígér nekik. Ő azt ígéri nekik, hogy azáltal, hogy az önszeretetüknek hódolnak – mely Isten szeretetét helyettesíti -, az élvezetek örök paradicsomát fogják elnyerni.
….
Amikor ők Istent káromolják, fekete miséket tartanak, melyekből sokat titokban tartanak, és melyeken a hatalommal rendelkező emberek vesznek részt, beleértve azokat is, akik azt mondják, hogy Istent szolgálják az Ő templomaiban. Sátáni szertartásaik közönségesek és ők büszkék cselekedeteikre. Büszkén hirdetik, hogy épületeik nem másak, mint templomok, mert nincs szégyen a lelkükben. Ezeket a templomokat azért állították fel, hogy a Sátánnak hódoljanak és ne Istennek, mégis másként fogják elhitetni veletek.
Templomaik a Nagy Megpróbáltatás során szét lesznek rombolva Isten által, és ők sivárrá és üressé válnak anélkül, hogy bármilyen hatalmat is gyakorolhatnának Isten gyermekei fölött. …”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-legnagyobb-hazugsag-az-hogy-a-satan-meg-tudja-jovendolni-a-jovot-de-ez-sohasem-lehetseges/

 
 
 
—–
Római katolikus:
Azután Jojáda szövetséget hozott létre az Úr, valamint a király és a nép között, hogy tudniillik az Úr népe lesznek; ugyanígy a király meg a nép között.
Majd az egész nép bevonult Baál templomába. Lerombolták oltárait, és teljesen összetörték az ott levő bálványszobrokat; Mátánt pedig, Baál papját megölték az oltár előtt. Azután a főpap őrséget rendelt az Úr házához.
Az ország egész népe örvendezett; a város azonban nyugodt maradt, pedig Atáliát karddal megölték a királyi palota előtt.
Ez az Isten igéje.
2Kir 11,1-4.9-18.20
 
 
 

“2018-06-23

11. évközi hét szombatKezdőének:
Népének erőssége az Úr, Fölkentjének szabadulása és menedéke. Szabadítsd meg, Uram, néped, áldd meg a te örökséged, légy pásztora és te vezesd mindörökké! (Zsolt 27,8-9)

Könyörgés:
Urunk, Istenünk, add, hogy szent nevedet mindenkor tiszteljük és szeressük, mert gondviselő oltalmadat soha nem vonod meg azoktól, akiket állhatatos szeretetedre tanítasz. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön örökké.

OLVASMÁNY a Krónikák második könyvéből
Zakariást, aki a népet a jóra figyelmeztette, megölték a templom és az oltár között.
Jojáda főpap halála után Júda országának nemzetségfői Joás király elé járultak, és bemutatták hódolatukat. A király ettől kezdve az ő szavukra hallgatott. Erre azok elhagyták az Úrnak, atyáik Istenének templomát, és helyette bálványszobrok és faragott képek előtt mutattak be áldozatot. Ekkor az Úr megharagudott Júdára és Jeruzsálemre. Prófétákat küldött hozzájuk, hogy visszatérítsék őket az Úrhoz, de azok bárhogy is intették a népet, nem hallgattak rájuk.
Ekkor az Úr Lelke betöltötte Zakariás főpapot, Jojáda fiát. Odaállt a nép elé, és így szólt hozzájuk: „Ezt mondja az Isten: Miért szegtétek meg az Úr parancsait? Ez nem válik javatokra! Mivel elhagytátok az Urat, ő is elhagyott titeket.” Erre azok összefogtak ellene, és a király parancsára megkövezték őt a templom udvarán. Joás király már nem akart emlékezni arra a jótéteményre, amelyet Zakariás atyja, Jojáda tanúsított iránta, és megölette annak fiát. A haldokló utolsó szavai ezek voltak: „Látja ezt az Úr, és meg is torolja majd! Esztendő fordultával Szíria hadserege felvonult Júda országa ellen. Elfoglalták az országot és Jeruzsálemet, levágták az összes főembert, a zsákmányt pedig mind hazaküldték királyuknak Damaszkuszba. Bár a szír hadsereg csekély erővel jött, az Úr mégis kezükbe adta a sokkal nagyobb sereget, mert elhagyták az Urat, atyáik Istenét. De Joást is elérte a büntetés. Az ellenség visszavonulása után súlyos betegen hagyták hátra, saját szolgái összeesküdtek ellene Jojáda főpap fiának vére miatt, és megölték a saját ágyában. Így halt meg.
Dávid városában temették el, de nem a királyok sírboltjában.
Ez az Isten igéje.
2Krón 24,17-25

VÁLASZOS ZSOLTÁR :
Válasz: Irgalmam iránta megmarad, * mindörökkön örökké. 29a. vers. – 6. tónus.
Előénekes: Választottammal szövetséget kötöttem, * megesküdtem szolgámnak, Dávidnak:
„Megerősítem ivadékodat örökre, * és megszilárdítom trónodat nemzedékről nemzedékre.”
Hívek: Irgalmam iránta megmarad, * mindörökkön örökké.
E: „Szeretetem iránta örökké megmarad, * szövetségem vele nem szűnik meg.
Örök időre fenntartom ivadékát, * és trónusa örökké áll, miként az ég.”
H: Irgalmam iránta megmarad, * mindörökkön örökké.
E: „De ha fiai elhagyják törvényemet, * és nem járnak tanításom útján,
ha rendelkezéseimet megszegik, * és parancsaimat nem tartják meg,”
H: Irgalmam iránta megmarad, * mindörökkön örökké.
E: „vétkükre vesszőm lesz a válasz, * gonoszságukra pedig verés.
Szeretetemet azonban nem vonom meg tőle, * és hűségemet meg nem változtatom.”
H: Irgalmam iránta megmarad, * mindörökkön örökké.
Zsolt 88,4-5.29-30.31-32.33-34

ALLELUJA
Jézus Krisztus vállalta a szegénységet, ámbár gazdag volt, * hogy gazdaggá tegyen titeket szegénysége által. 2Kor 8,9 – 2. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Bízzunk a mennyei Atya gondviselő jóságában!
Jézus a hegyi beszédben ezt mondta tanítványainak:
Senki sem szolgálhat két úrnak: Vagy gyűlöli az egyiket, a másikat pedig szereti, vagy ragaszkodik az egyikhez, a másikat pedig megveti. Nem szolgálhattok az Istennek is, a mammonnak is.
Ezért azt mondom nektek: Ne aggódjatok az életetek miatt, hogy mit esztek vagy mit isztok, sem testetek miatt, hogy mibe öltöztök. Nem több az élet az ételnél, és a test a ruhánál? Nézzétek az ég madarait! Nem vetnek, nem is aratnak, és magtárakba sem gyűjtenek, hanem a ti mennyei Atyátok táplálja őket. Nem értek ti sokkal többet azoknál? Ti aggodalmaskodók, melyiktek tudja életét egyetlen lépésnyivel is megtoldani?
És a ruházat miatt miért aggodalmaskodtok? Figyeljétek a mezők liliomait, hogyan nőnek, pedig nem fáradoznak és nem is szőnek. Mondom nektek: Salamon még dicsősége teljében sem öltözött úgy, mint egy ezek közül! Ha a mezei virágot, amely ma virul és holnap a kemencébe kerül, így öltözteti az Isten, akkor titeket nem sokkal inkább, kicsinyhitűek?
Ne aggodalmaskodjatok hát, hogy „Mit együnk?” vagy: „Mit igyunk?” vagy: „Mibe öltözzünk?”! Ezeket a pogányok keresik. Mert a ti mennyei Atyátok jól tudja, hogy minderre szükségetek van. Ti elsősorban az Isten országát és annak igazságát keressétek, és ezeket mind megkapjátok hozzá. Ne aggódjatok hát a holnap miatt! A holnap majd gondoskodik magáról! Elég a mának a maga baja.
Ezek az evangélium igéi.
Mt 6,24-34

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2018-06-23



——
Görög katolikus:

“Az Emberfia a szombatnak is Ura

12 Akkoriban Jézus a tanítványaival együtt egy gabonaföldön ment keresztül. A tanítványok éhesek voltak, ezért kalászokat téptek le, és a gabonaszemeket eszegették. Történetesen éppen szombat volt. Amikor a farizeusok ezt meglátták, így szóltak Jézushoz: „Nézd csak, mit tesznek a tanítványaid! A Törvény szerint szombaton ezt nem lenne szabad!”

Erre Jézus ezt kérdezte tőlük: „Nem olvastátok, hogy mit tett Dávid, amikor ő és a kísérői megéheztek? Bement Isten házába, és embereivel együtt megette az Istennek felajánlott szent kenyereket! Pedig ezeket a Törvény szerint sem neki, sem a kísérőinek nem lett volna szabad megenniük, csak a papoknak. Vagy nem olvastátok a Törvényben, hogy szombatonként a papok a Templomban nem tartják be a szombatra vonatkozó parancsot, de mégsem vétkeznek? Igazán mondom nektek: nagyobb van itt a Templomnál! Ha megértettétek volna, mit jelent ez: »Irgalmasságot akarok tőletek, nem áldozatot«,[a] akkor most nem ítéltétek volna el azokat, akik semmi rosszat nem tettek.

Mert az Emberfia úr a szombat ünnepe fölött is”.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+12%3A1-8&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/06/22

———

Ő hordozta betegségeinket14 Egyszer Jézus Péter házába érkezett, és látta, hogy Péter anyósa lázas betegen fekszik. 15 Jézus megfogta a beteg kezét, akinek azonnal elmúlt a láza. Föl is kelt az asszony, és megvendégelte Jézust.

16 Amikor leszállt az este, sok olyan embert vittek hozzá, akikben gonosz szellemek laktak. Jézus egy szavával kiűzte a gonosz szellemeket, és minden beteget meggyógyított. 17 Így teljesedett be, amit Ézsaiás próféta mondott:

„Ő vette el gyengeségeinket,
    és ő hordozta betegségeinket.”[a]

Te csak kövess engem!

18 Amikor Jézus látta, milyen sokan gyűltek köré, szólt a tanítványainak, hogy evezzenek át a tó túlsó partjára. 19 Ekkor azonban egy törvénytanító lépett hozzá, és ezt mondta: „Mester, követni foglak téged, akárhová mész.”

20 Jézus így válaszolt: „A rókáknak van tanyájuk, az égi madaraknak is van fészkük, de az Emberfiának nincs hol lehajtania a fejét.”

21 Egyszer az egyik tanítványa azt kérte Jézustól: „Uram, engedd meg, hogy előbb elmenjek, és eltemessem apámat!”[b]

22 Jézus azonban így válaszolt: „Te csak kövess engem, és hagyd a halottakra, hogy temessék el a halottaikat!”

Jézus lecsendesíti a vihart

23 Jézus beszállt egy bárkába, tanítványai pedig követték.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+8%3A14-23&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/06/23
—–
http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html
—–
Tóra:

9 Azon az éjjelen Isten Bálámhoz jött, és megkérdezte tőle: „Kik ezek az emberek, akik megszálltak nálad?”10 „Moáb királya, Bálák, Cippór fia küldte őket hozzám — felelt Bálám —, ezzel az üzenettel: 11 »Egy nép jött ki Egyiptomból. Oly sokan vannak, hogy ellepik a föld színét. Jöjj hát hozzám, és átkozd meg őket, akkor talán legyőzhetem és elűzhetem őket.«”

12 De Isten azt mondta Bálámnak: „Ne menj velük! Nem szabad megátkoznod azt a népet, mert áldottak ők!

13 Másnap reggel Bálám ezt válaszolta a király követeinek: „Térjetek vissza országotokba, de nélkülem, mert az Örökkévaló nem engedte meg, hogy veletek menjek”.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Numbers+22&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

akik fegyverrel foglalják el Asszíriát,
    és kivont karddal uralkodnak
    Nimród földjén[f].
Így szabadít meg minket a Fejedelem
    az asszírok seregétől,
ha megtámadnak bennünket,
    ha földünkre lépnek.

Prófécia a maradékról

Akkor Jákób népének maradéka
    olyan lesz a nemzetek között,
mint a harmat,
    amelyet az Örökkévaló küld,
mint áldott záporeső a fűnek.
Ez a maradék
    csak az Örökkévalóban bízik,
    nem emberekben reménykedik.
Jákób népének maradéka
    olyan lesz a nemzetek között,
mint az oroszlán a bozót vadjai között,
    mint a hím oroszlán a juhok közt:
ha betör közéjük, zsákmányt ejt,
    s elragadja áldozatát menthetetlenül.
Így győzöd le, Jákób népe,
    ellenségeidet,
    és végleg elpusztítod őket.

Az Örökkévaló kiirtja Izráelből a bálványokat

10 Ezt mondja az Örökkévaló:
„Azon a napon összetöröm
    harci szekereidet,
    végleg kiirtom lovaidat,
11 lerombolom váraidat,
    ledöntöm erődítményeidet,
12 kiütöm kezedből varázseszközeidet,
    kiirtom a jövendőmondókat,
13 elpusztítom bálványaidat,
    és a szent oszlopokat.
Többé nem hajlongasz
    saját kezed munkái előtt!
14 Gyökerestül kitépem szent fáidat,[g]
    és elpusztítom városaidat.[h]
15 Bizony,
izzó haraggal megbüntetem
    az összes engedetlen nemzetet is!”

Az Örökkévaló perbe száll népével

Halljátok meg, mit mond az Örökkévaló![i]

„Álljatok elő,
    védjétek meg ügyeteket!
Hadd hallják a hegyek,
    Hadd hallják szavatokat a dombok!
Ti hegyek, figyeljetek
    az Örökkévaló vádbeszédére!
Föld örök alapjai,
    halljátok meg az Örökkévaló panaszát,
    népe, Izráel ellen!

Mit vétettem ellened, népem?
    Mivel terheltelek? Válaszolj nekem!
Hiszen kihoztalak Egyiptom földjéről,
    kiváltottalak a rabszolgaságból,
elküldtem Mózest, Áront és Mirjámot,
    hogy vezessenek!
Emlékezz, népem,
    mit tervezett ellened
Bálák, Moáb királya,
    és mit felelt neki Bálám[j], Beór fia!
Emlékezz, mi történt
    Sittím és Gilgál között![k]
Emlékezz, hányszor megmentett
    az Örökkévaló!”

Mit kíván tőled az Örökkévaló?

Milyen áldozattal menjek
    az Örökkévaló elé,
hogy meghajolva tiszteljem
    a Menny Istenét?
Hozzam a legszebb borjakat
    égőáldozatul?
Gyönyörködik-e az Örökkévaló
    a sok ezer áldozati kosban?
    Vagy kedvét leli az olajpatakokban?
Talán elsőszülött fiamat
    áldozzam föl váltságul bűnömért?
    Gyermekemet ajánljam föl vétkeimért?
Nem! Hiszen megmondta neked, ember,
    mit tekint az Örökkévaló jónak,
megmutatta,
    mit kíván tőled:
hogy igazságosan cselekedj,
    őrizd meg a hűséges szeretetet,
    és alázatosan élj Istened előtt.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Micah+5-6&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

komment
süti beállítások módosítása