Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Mindazok, akik megmentették magukat Szememben, a Nagyfigyelmeztetés alatt nem fogják elszenvedni a Tisztítótűz fájdalmait 20170524

2019. május 23. 17:27 - Andre Lowoa

"Nincs mitől félni, mert ez a legnagyobb ajándék, amit azért hozok, hogy egyetlen lélek se vesszen el a Pokol tűzében."

Olvass tovább: http://m.igazsag-konyve7.webnode.hu/news/mindazok-akik-megmentettek-magukat-szememben-a-nagyfigyelmeztetes-alatt-nem-fogjak-elszenvedni-a-tisztitotuz-fajdalmait/VÖ. 
"De elmúlt már az az idő, melyben Isten elnézte a vele kapcsolatos tudatlanságotokat, mert az emberek tudomására hozta, hogy mindenhol mindenkinek meg kell térnie.
Kiválasztott ugyanis egy napot, amelyen igazságos ítéletet tart majd az egész világ felett egy arra rendelt férfi által, akiről mindenki előtt tanúbizonyságot tett azzal, hogy feltámasztotta őt a halálból.”
 
"Mindig úgy készüljetek erre a napra, mintha ez már holnap bekövetkezne. Keressétek most a megváltásotokat, és tárjátok fel Nekem bűneiteket.

A katolikusok menjenek gyónni.

Azok, akik nem katolikusok, mondják el a Keresztes Imahadjárat 24. imáját, amelyet a többiek számára adtam a világon a Teljes Búcsú elnyeréséért.

A Teljes Búcsú ajándéka Isten minden valláshoz tartozó gyermeke számára adatott, és nagy megtisztulást kínál fel. Ne utasítsátok vissza ezt az ajándékot. Fogadjátok el azt!"

Olvass tovább: http://m.igazsag-konyve7.webnode.hu/news/mindazok-akik-megmentettek-magukat-szememben-a-nagyfigyelmeztetes-alatt-nem-fogjak-elszenvedni-a-tisztitotuz-fajdalmait/
 
 
VÖ. 
"Azt akarta, hogy keressék az Istent, hogy rátaláljanak és elérjék, hiszen nincs messze egyikünktől sem. "

Mindazok, akik megmentették magukat Szememben, a Nagyfigyelmeztetés alatt nem fogják elszenvedni a Tisztítótűz fájdalmaitKét csillag össze fog ütközni, és sokan félni fognak.


Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/mindazok-akik-megmentettek-magukat-szememben-a-nagyfigyelmeztetes-alatt-nem-fogjak-elszenvedni-a-tisztitotuz-fajdalmait/
 
VIDEO:
Sajnos igencsak töri az angolt, de a következő jól kivehető:
"two stars crach"
VIDEO:

 
COMPARE:
"
This will happen immediately before the stars clash in the skies and when My Rays of Divine Mercy will cover the Earth."
https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2011/11/11/