Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Szűz Mária: Menjetek és nyissátok ki a szemeteket, gyermekek, halljatok, kérdezzetek és elmélkedjetek mindazon, amit Isten nevében mutatnak be nektek 20170512

2019. május 11. 17:31 - Andre Lowoa

Erős hitet fog követelni és az igazság elfogadását – amelyet ezek az Égi üzenetek tartalmaznak -, hogy az örök élethez vezető igaz ösvényen maradjatok.

Az Örök Életet üdvözölnötök kell, gyermekek, és soha nem szabad visszautasítanotok a hamis ígéretek javára.

Ezek a hamis ígéretek azok által vannak bemutatva a világnak, akik nemzeteiteket vezetik, és akiket befolyásolhat a hazugság királya.

Menjetek és nyissátok ki a szemeteket gyermekek, halljatok, kérdezzetek és elmélkedjetek mindazon, amit Isten nevében mutatnak be nektek.

 

A ti szeretett Királynőtök, a Béke Királynéja
Az Üdvösség Anyja"

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-menjetek-es-nyissatok-ki-a-szemeteket-gyermekek-halljatok-kerdezzetek-es-elmelkedjetek-mindazon-amit-isten-neveben-mutatnak-be-nektek/

"„Ne nyugtalankodjék a szívetek! Higgyetek az Istenben, és bennem is higgyetek! Atyám házában sok hely van. Ha nem így lenne, mondtam volna-e: »Elmegyek, és helyet készítek nektek?« Ha majd elmegyek, és helyet készítek nektek, ismét eljövök, és magammal viszlek titeket, hogy ti is ott legyetek, ahol én vagyok."
komment
süti beállítások módosítása