Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Az egyetlen víz, amely szükséges Isten gyermekei túléléséhez, az Élet Fájáról fog származni 20180510

2019. május 09. 18:22 - Andre Lowoa

“Drága szeretett leányom, áldottak azok, akik Isten Igaz Szavára válaszolnak, mert ők fognak majd először feltámadni és belépni Új Királyságomba.

Azok lesznek az első lelkek, akiket el kell érnem, akiknek nem adatott meg Szent Szavam, beleértve azokat az országokat is, ahol elítélnek Engem. Nem az ő hibájuk, hogy őket születésüktől fogva úgy nevelték, hogy tagadják Istent, minden létező valóság Alkotóját és Teremtőjét. Arra fogok törekedni, hogy megtérítsem őket e Küldetésen keresztül, és megígérem, hogy miután az Igazság a Nagyfigyelmeztetés során meg lesz nekik mutatva, őket nagyon gyorsan Irgalmasságomba fogom vonni. Soha nem fogom elhagyni azokat, akiket a hamis tanokkal megtévesztettek, mert ők védtelenek, és szükségük van az Én Szeretetemre és Irgalmasságomra.

Az Én vágyam az, hogy követőim már most készüljenek a létrán való felkapaszkodásra, mely hosszú és nehéz felkapaszkodás lesz a lelki tökéletesség felé. Azoknak, akik Hangom által már meg vannak áldva a megkülönböztetés Ajándékával, melyet az Igazság Könyve tartalmaz, Velem szemben van egy kötelességük.

A következőket kell tenniük: Használjátok az Ajándékot, amelyet adtam nektek, hogy felkészüljetek a tőletek elvárt lelki tökéletességre, most, amikor megalkotom maradék Hadseregemet a Földön. A ti felelősségetek, hogy segítsétek azokat, akik túl gyengék, büszkék és makacsok ahhoz, hogy elfogadják Irgalmasságom Kezét. Én általatok leszek képes arra, hogy megadjam minden léleknek az üdvösséget – beleértve azokat is, akik nem méltók Irgalmamra –, mely szükséges ahhoz, hogy örökké Dicsőségemben éljenek.

Ó, milyen csodálatos ez az Én dicsőséges Új Királyságom! Ha csak látnátok azt, közületek egyikőtök sem mondana soha egy szót sem Ellenem. Ez lesz a ti új otthonotok, a hely, ahol ti és családotok élvezni fogjátok az örök elragadtatást, a békét, a szeretetet és az örömet, elmerülvén mindabba, melyet Atyám a boldogságotokra teremtett. Úgy képzeljétek azt el, mint egy új lakást, hasonlóan ahhoz, ahogyan a Föld volt teremtve, csakhogy ennek az Új Égnek és Új Földnek nem lesz tengere.

Az egyetlen víz, amely szükséges Isten gyermekei túléléséhez, az Élet Fájáról fog származni, mely minden életet táplálni fog.

Minden igény ki lesz elégítve, és bőségben lesz a szeretet, úgyhogy semmiféle elégedetlenség nem fog létezni. Bőségben lesz nevetés, szeretet, öröm, színek és azok a szép dolgok, amilyeneket egyetlen ember sem látott még földi élete során. Egy olyan boldogság lesz az Ajándék mindegyikőtök számára – akiknek megadatik a kulcs Királyságomhoz -, amely a földön elképzelhetetlen.

Az előttetek álló élet nagy Ajándékokkal van feldíszítve, és ti az Irántam való szeretetetekben egy állandó béke állapotában maradtok. Én Isten minden gyermekével egységben fogok uralkodni, és mindenki óhaja ki lesz elégítve; oly nagy az Én Szeretetem. Ez az egyetlen élet, amelyre törekednetek kell, mivel nem fog más élet létezni a Nagy Napot követően, amikor eljövök értetek.

Jézusotok”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-egyetlen-viz-amely-szukseges-isten-gyermekei-tulelesehez-az-elet-fajarol-fog-szarmazni/

 
 
—–
Római katolikus:
2018-05-10húsvét 6. hét csütörtök

 

SZENTLECKE az Apostolok Cselekedeteiből
Apostoli munkája mellett Pál megdolgozik megélhetéséért.
Második apostoli körútja alkalmával Pál elhagyta Athént, és Korintusba érkezett. Itt találkozott egy Akvilász nevű, pontuszi származású zsidóval, aki nemrég érkezett Itáliából feleségével, Priszcillával, mert Klaudiusz császár elrendelte, hogy minden zsidónak el kell hagynia Rómát. Pál hozzájuk költözött, náluk maradt, és velük együtt dolgozott, mivel ugyanazt a mesterséget űzte. Sátorkészítők voltak ugyanis.
Minden szombaton felszólalt a zsinagógában, és igyekezett meggyőzni a zsidókat meg a görögöket (Jézusról). Amikor pedig Szilás és Timóteus megérkezett Macedóniából, Pál egészen az igehirdetésnek szentelte magát. Bizonyítékokat tárt a zsidók elé, hogy Jézus a Messiás.
De azok ellene mondtak, és gyalázkodtak. Erre Pál ruháját rázva így kiáltott: „A saját fejetekre szálljon véretek! Én ártatlan vagyok. Mostantól fogva a pogányokhoz fordulok.”
Otthagyta őket, és egy Tíciusz Jusztusz nevű istenfélő ember házában szállt meg, akinek lakása a zsinagóga szomszédságában állt.
Kriszpusz, a zsinagóga elöljárója azonban hitt az Úrban, egész háza népével együtt; és sok korintusi is megtért és megkeresztelkedett azok közül, akik hallgatták őt.
Ez az Isten igéje.
ApCsel 18,1-8

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Az Úr megmutatta üdvösségét * a nemzetek színe előtt. Vö. 2b. vers.
Vagy: Alleluja. 6. szám.
Előénekes: Zengjetek az Úrnak új éneket, * csodálatra méltó, amit művelt.
Diadalt aratott jobbjával, * győzelmet Szentséges karjával.
Hívek: Az Úr megmutatta üdvösségét * a nemzetek színe előtt.
Vagy: Alleluja.
E: Az Úr megmutatta szabadító erejét, * igazságosságát feltárta a népek előtt.
Emlékezetébe idézte jóságát és hűségét * Izrael népe iránt.
H: Az Úr megmutatta üdvösségét * a nemzetek színe előtt.
Vagy: Alleluja.
E: Meglátta a föld minden határa, * szabadulást Istenünk hozott nekünk.
Minden földek, zengjetek az Úrnak öröméneket, * ujjongjatok és zsoltárt mondjatok.
H: Az Úr megmutatta üdvösségét * a nemzetek színe előtt.
Vagy: Alleluja.
Zsolt 97,1.2-3ab.3cd-4

ALLELUJA
Jézus mondja: † „Nem hagylak árván titeket, * elmegyek, de visszajövök hozzátok és örülni fog majd szívetek.” Jn 14,18 – 4 g. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent János könyvéből
Ha Krisztus távolléte miatt szomorkodunk is, bánatunk majd örömre fordul.
Búcsúbeszédében Jézus így szólt tanítványaihoz:
Még egy kis idő, és már nem láttok engem, és ismét egy kis idő, és viszontláttok engem, (mert az Atyához megyek.)”
Tanítványai erre így tanakodtak: „Mit akar mondani ezzel: »Még egy kis idő, és már nem láttok engem, és ismét egy kis idő, és viszontláttok engem?« És hogy: »Az Atyához megyek?« Mit jelent az, hogy: »Még egy kis idő?« Nem értjük, mit beszél.”
Jézus észrevette, hogy kérdezni akarják. Így szólt tehát hozzájuk: „Azon tanakodtok, hogy azt mondtam: » Még egy kis idő, és már nem láttok engem, és ismét egy kis idő, és viszontláttok engem?« Bizony, bizony, mondom nektek: Sírni fogtok és jajgatni, a világ pedig örül. Szomorkodni fogtok, de szomorúságtok örömre fordul.”
Ezek az evangélium igéi.
Jn 16,16-20

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2018-05-10


——
Görög katolikus:

9 Úgy gondolom, Isten minket, apostolokat — mindenki szeme láttára — az utolsó helyre állított, s olyanok lettünk, mint akiket halálra szántak. Látványosságává lettünk az egész világnak: angyaloknak, embereknek egyaránt. 10 Krisztushoz tartozunk — ezért mindenki bolondnak néz minket. Ti azonban bölcseknek tartjátok magatokat Krisztusban. Mi vagyunk a gyengék, ti pedig azt hiszitek, hogy erősek vagytok. Benneteket tisztelnek, bennünket ellenben megvetnek. 11 Mindeddig ilyen az életünk: éhezünk és szomjazunk, ruhánk sincs elegendő, sokszor meg is vernek bennünket, hajléktalanok és hontalanok módjára megyünk helyről-helyre, 12 s közben a saját kezünkkel, kemény munkával keressük meg a kenyerünket. Akik átkoznak, azokat áldjuk, s ha üldöznek bennünket, kitartással tűrjük. 13 Mikor szidalmaznak, szelíden válaszolunk. Mind a mai napig úgy bánnak velünk, mintha a világ szemetje, a föld szégyene lennénk.14 Nem azért írom ezeket, hogy megszégyenítselek, hanem hogy figyelmeztesselek titeket, mint féltett gyermekeimet. 15 Mert lehetne akár tízezer tanítómesteretek is a Krisztusban, de édesapátok csak egy van, hiszen az örömhírt tőlem hallottátok! Így lettem a Krisztus Jézusban a szellemi édesapátok. 16 Kérlek hát, kövessétek az én példámat!”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=1+Corinthians+4%3A9-16&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

“… 20 De Jézus tanítványai összegyűltek Pál körül, aki felkelt, és visszament a városba. Másnap pedig Barnabással együtt továbbmentek Derbébe.21 Derbében is hirdették az örömüzenetet, és ott is sokan Jézus tanítványai lettek. Azután Pál és Barnabás visszatért Lisztrába, majd Ikóniumba, onnan pedig a pizidiai Antiókhiába. 22 Mindenhol megerősítették a tanítványokat, és bátorították őket, hogy maradjanak meg a hitben. „Sok szenvedésen kell keresztülmennünk, amíg eljutunk Isten Királyságába” — mondták nekik. 23 Minden egyes városban kiválasztották a helyi gyülekezetből azokat, akiket vezetőknek jelöltek, majd böjtöléssel és imádkozással az Úr kegyelmére bízták őket, akiben hittek.

24 Pizidián át Pamfiliába, majd …”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Acts+14%3A20-24&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

“… 54 Visszatért a saját városába, és ott is tanított a zsinagógában. Mindenki nagyon csodálkozott rajta, és ezt kérdezgették egymástól: „Honnan szerzett ilyen bölcsességet és csodatevő erőt? 55-56 Hiszen ez csak az ács fia! Ismerjük az egész családját: anyját, Máriát, és a testvéreit, Jakabot, Józsefet, Simont és Júdást, meg a húgait, akik mind itt élnek közöttünk! Honnan vette hát ezt a bölcsességet és a csodatevő erőt?” 57 Ezért nem fogadták el Jézust, hanem visszautasították és elfordultak tőle.Jézus ekkor ezt mondta nekik: „A prófétát mindenhol tisztelik, csak a saját városában és családjában nem.”

58 Ebben a városban nem is tett sok csodát, mert nem hittek benne. “

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+13%3A54-58&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/05/10
—–

“… 26 Ilyen főpapra van szükségünk, aki szent, hibátlan és bűntelen, a bűnösöktől elkülönített, és akit Isten a Menny fölé emelt! 27 Nem olyan, mint azok a főpapok a régi papság rendjében, akiknek naponta kell véres áldozatokat vinniük Istennek: először a saját bűneikért, azután a nép bűneiért. Jézus ellenben csak egyetlenegy áldozatot vitt Istennek, de az mindörökre érvényes: saját magát adta oda áldozatul! 28 Mert a Törvény halandó embereket tesz főpappá, akikben megvannak az emberi gyengeségek. A Törvény után azonban Isten szava és esküje következik, amellyel főpappá tette a Fiút, aki örökké tökéletes. “


http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html

komment
süti beállítások módosítása