Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Isten, az Atya: mint az egész emberiség Atyja, készen állok arra, hogy elküldjem Fiamat jogos Trónjának visszakövetelésére 20170427

2019. április 26. 17:26 - Andre Lowoa

“Az Atya szereti a Fiút, és mindent az ő kezébe helyezett.”

 
“Mint az emberiség Atyja, készen állok arra, hogy elküldjem Fiamat jogos Trónjának visszakövetelésére.

 

Ezt a vadont Lucifer keze és az összes bukott angyala hozta létre, akik a Földön kóboroltak Ádám és Éva bukása óta.”




"
Azt elmondhatom nektek, hogy mindez hamarosan bekövetkezik, és azt is, hogy ennek a generációnak a legnagyobb része – a mai világban élők – élni fog Fiam nagy dicsőséges visszatérése napján."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/isten-az-atya-mint-az-egesz-emberiseg-atyja-keszen-allok-arra-hogy-elkuldjem-fiamat-jogos-tronjanak-visszakovetelesere/

"„Inkább kell engedelmeskedni Istennek, mint az embereknek. Atyáink Istene Jézust, akit ti keresztfára feszítve megöltetek, feltámasztotta. Isten jobbja fejedelemmé és Üdvözítővé emelte, hogy megtérítse Izraelt, és megbocsássa bűneit. (ApCsel 5,27-33)
...

Aki hisz a Fiúban, annak örök élete van; aki pedig nem hisz a Fiúnak, az nem nyeri el az örök életet, hanem Isten büntetése sújtja.”
Ezek az evangélium igéi. 



komment
süti beállítások módosítása