Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Az emberiségnek szabad akarata lesz mindaddig, amíg nem fog egyesülni az Atya Isteni Akaratával 20170425

2019. április 24. 17:49 - Andre Lowoa

"Az emberi észnek nehéz megértenie az Isteni Birodalmat, mivel senki sem volt ezzel az ajándékkal megáldva.

Amikor a bukott angyalok fellázadtak Atyám ellen, Ő nem vette el gyermekeitől a szabad akarat jogát, mert Ő soha nem fogja visszavenni azt az ajándékot, amelyet az emberiségnek egyszer már adott.

Az emberiségnek szabad akarata lesz mindaddig, amíg nem fog egyesülni az Atya Isteni Akaratával.

A sátán kihasználja a szabad akaratot. Ami ellen ő már képtelen harcolni az nem más, mint amikor a kiválasztott lelkek lemondanak a szabad akaratukról, és felajánlják azt Istennek a bűnösök megmentéséért."

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-emberisegnek-szabad-akarata-lesz-mindaddig-amig-nem-fog-egyesulni-az-atya-isteni-akarataval/

 

 

“Józanok legyetek és virrasszatok! Ellenségetek, a sátán, ordító oroszlán módjára ott kószál mindenütt, és keresi, kit nyeljen el. Erősen álljatok ellen neki a hitben! (1Pét 5,5b-14)

"„Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek! Aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül, aki nem hisz, az elkárhozik.(Mk 16,15-20)

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2017-04-25

komment
süti beállítások módosítása