Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Isten, az Atya, még azokat is szereti, akik rettenetes bűnt követnek el. 20170420

2019. április 19. 17:49 - Andre Lowoa

"Azokhoz szólok, akik megrögzött bűnösök, tagjai a sátán hadseregének, akik tudják, hogy Isten létezik, de akik mégis úgy döntöttek, hogy a fenevadat bálványozzák, tudnotok kell a következőket:

Függetlenül attól, hogy mennyire nagy hódolattal adóztok a Sátánnak, ne feledjétek, ő nem szeret benneteket.

Ő gyűlöl benneteket és el akar pusztítani.

Az ő ígéretei, miszerint egy földi s majd egy túlvilági paradicsomot kínál fel nektek, üres hazugságok.

Hamarosan bizonyítékot fogtok kapni irántatok való Szeretetemről.

...

Egyedül csak Én, Jézus Krisztus menthetlek meg benneteket.

Irgalmam oly nagy, hogy Én mindent meg fogok nektek bocsátani, feltéve, ha bűntudatot mutattok.

Sietve jöjjetek most Hozzám.

Ne vesztegessetek egy másodpercet sem, mert jövőtök boldogsága forog kockán.

Én, örök életet, békét, szeretetet, örömöt és egy gyönyörű Paradicsomot ígérek nektek, ahol szeretve, dédelgetve lesztek, és nem fogtok hiányt szenvedni semmiben.

Ha most nem tudjátok Irgalmasságom kezét elfogadni, akkor erre még egy esélyt fogtok kapni, amikor az utolsó nap ideje eljön, hogy Irgalmasságomat kérjétek.

Amikor ez a nap eljön, akkor ti – és sokan közületek – fel fogjátok ismerni elkövetett hibáitokat."

 

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/isten-az-atya-meg-azokat-is-szereti-akik-rettenetes-bunt-kovetnek-el/

 

"Tudom azonban, testvéreim, hogy tudatlanságból tettétek, akárcsak elöljáróitok is. Ám az Isten így vitte végbe azt, amit minden prófétája által hirdetett, tudniillik, hogy a Messiás szenvedni fog.

Tartsatok hát bűnbánatot, és térjetek meg, hogy Isten eltörölje bűneiteket, és elérkezzék az Úrtól a megbékélés ideje, és elküldje Jézust, a nektek rendelt Megváltót! Ő a mennyben marad egészen a nagy megújulás napjáig, amelyről Isten már réges-rég beszélt szent prófétái által, Mózes megmondta ugyanis: »Urunk Istenünk hozzám hasonló prófétát támaszt majd nektek testvéreitek közül. Hallgassatok rá mindenben, amit csak mond nektek!"

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2017-04-20

komment
süti beállítások módosítása