Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Egyikőtök sem kaphat felhatalmazást arra, hogy másokat az Én Nevemben elítéljen, mert ez nem lehetséges 20180405

2019. április 04. 18:46 - Andre Lowoa

“Drága szeretett leányom, a Nekem tett engedelmességi fogadalmad értelmében, neked sohasem szabad megvédened Üzeneteimet. Ahhoz sincs jogod, hogy az Én Nevemben kifogásolj vagy kritizálj más látnokokat, vagy önjelölt prófétákat, legyenek azok bár igazak, vagy hamisak.

 

Azoknak, akik azt állítják, hogy az Én Nevemben beszélnek, és akik elítélik ezeket a világnak adott Üzeneteket, tudniuk kell a következőket: Nektek nincs engedélyetek arra – még ha kérnétek sem-, hogy nyilvánosan bárkit is elítéljetek, aki azt állítja magáról, hogy egy kiválasztott lélek. Amikor azt állítjátok, hogy ezek az Üzenetek hamisak, akkor azt mondjátok, hogy ezek hazugságok. A hazugságok csak a Sátántól jöhetnek. Ezek a világnak adott Szent Üzeneteim figyelmeztetnek benneteket azokra a szörnyű hazugságokra, amelyekkel a Sátán Isten minden gyermekének lelkét eteti. Mennyire becsaptak benneteket azzal, hogy rászedtek titeket, hogy utasítsatok el Engem, szeretett Jézusotokat, Aki szomorúságomban, keserű könnyeket sírok a miatt, ahogyan elutasíttok Engem.

Azok, akik azt mondják, hogy bárki írhatná ezeket a Mennyei Üzeneteket, megbántanak Engem. Hogyan tudhatná egy ember leírni Ajkam Szavait, amikor azok tőlem jönnek? Azt hiszitek, hogy az ilyen Szent Szavakat a halandó ember keze létre tudná hozni? Azt hiszitek, hogy bármely a bűn foltjával tarkított ember létre tudná hozni Szent Szavamat Mennyei Királyságom beavatkozása nélkül? Ha igen, akkor ti elhiszitek, hogy az ember képes ilyen módon a megtérés útját kovácsolni. Az ember semmi Isten nélkül. Ti nem vagytok méltók arra, hogy hitelt érdemlően beszéljetek, amikor Isten Szavát hirdetitek. Ha Isten Szavát a saját ajkaitokkal Irányításom nélkül hirdetitek, akkor ti súlyos tévedéssel vétkeztek.

Leányom, emlékeztetnem kell téged és minden választott lelket, hogy egyikőtök sem kaphat felhatalmazást arra, hogy másokat az Én Nevemben elítéljen, mert ez nem lehetséges.

Most felszólítok minden Általam kiválasztott lelket: emlékezzetek a nektek tett azon Ígéretemre, hogy újra eljövök. Most tudnotok kell, hogy mindnyájatoknak adatott egy Küldetés éspedig az, hogy felkészítsétek az emberek szívét Második Eljövetelemre. Most azt is tudnotok kell, hogy ez a Szentháromság által megszabott legutolsó küldetés. Senki sem kapott felhatalmazást közületek arra, hogy elítélje ezt a Küldetést, vagy bármely más Küldetést. Ha ezt teszitek, akkor félre doblak Magamtól benneteket.

Ó, mennyire Belém hasítanak a választott lelkek bűnei, sokkal mélyebben, mint bárki másé. A Hozzám legközelebb állók, akik elárulnak engem, sértenek a legjobban. Amikor ők ellenem szegülnek, akkor szörnyű megosztottságot okoznak és megakadályozzák a lelkeket abban, hogy kövessék az örök üdvösség útját.

Jézusotok”

Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/egyikotok-sem-kaphat-felhatalmazast-arra-hogy-masokat-az-en-nevemben-eliteljen-mert-ez-nem-lehetseges/

—–
Római katolikus:
2018-04-05

Csütörtök húsvét nyolcadában

SZENTLECKE az Apostolok Cselekedeteiből
Az élet szerzőjét, Krisztust ugyan megölték, de Isten feltámasztotta a halálból.
A meggyógyított koldus nem tágított Péter és János apostol mellől, sőt az egész nép is odagyűlt köréjük az úgynevezett Salamon-csarnokba. Péter ennek láttára így kezdett beszélni a néphez:
„Izraelita férfiak! Miért csodálkoztok ezen? Miért bámultok úgy ránk, mintha a saját erőnkből vagy saját szentségünk révén értük volna el, hogy ez az ember járni tud. Ábrahám, Izsák és Jákob Istene, atyáink Istene megdicsőítette Fiát, Jézust, akit ti kiszolgáltattatok és megtagadtatok Pilátus előtt, noha ő szabadon akarta bocsátani. Megtagadtátok a Szentet és Igazat. Egy gyilkos szabadon bocsátását kértétek, az élet szerzőjét pedig megöltétek. Isten azonban feltámasztotta őt a halálból, ennek mi tanúi vagyunk. Mivel hittel segítségül hívtuk (Jézus) nevét, ezért öntött ő erőt ebbe az emberbe, akit itt láttok és akit ismertek. A Jézusban való hit visszaadta neki épségét mindnyájatok szeme láttára.
Tudom azonban, testvéreim, hogy tudatlanságból tettétek, akárcsak elöljáróitok is. Ám az Isten így vitte végbe azt, amit minden prófétája által hirdetett, tudniillik, hogy a Messiás szenvedni fog.
Tartsatok hát bűnbánatot, és térjetek meg, hogy Isten eltörölje bűneiteket, és elérkezzék az Úrtól a megbékélés ideje, és elküldje Jézust, a nektek rendelt Megváltót! Ő a mennyben marad egészen a nagy megújulás napjáig, amelyről Isten már réges-rég beszélt szent prófétái által, Mózes megmondta ugyanis: »Urunk Istenünk hozzám hasonló prófétát támaszt majd nektek testvéreitek közül. Hallgassatok rá mindenben, amit csak mond nektek! Azokat, akik nem hallgatnak erre a prófétára, közösítsétek ki a népből!«
A többi próféta is Sámueltől kezdve mind, akik csak őutána szóltak, ezekről a napokról megjövendöltek. Ti vagytok a prófétáknak és annak a szövetségnek fiai, amelyet Isten atyáinkkal kötött, amikor így szólt Ábrahámhoz: »A te utódodban nyer áldást a föld minden nemzetsége.« Isten feltámasztotta Fiát, és először hozzátok küldte el, hogy megáldjon titeket, és így mindegyiktek elforduljon a bűntől.”
Ez az Isten igéje.
ApCsel 3,11-26

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Uram, mi Urunk, * mily csodálatos a te neved az egész világon. 2a. vers.
Vagy: Alleluja. 5. szám.
Előénekes: Urunk, Istenünk, * a te neved széles e világon mily csodálatos.
Ugyan, mi az ember, hogy megemlékezel róla, * az ember fia, hogy gondot viselsz rá?
Hívek: Uram, mi Urunk, * mily csodálatos a te neved az egész világon.
Vagy: Alleluja.
E: Az embert kevéssel tetted kisebbé az angyaloknál, † megkoronáztad dicsőséggel és fenséggel, * hatalmába adtad kezed műveit.
H: Uram, mi Urunk, * mily csodálatos a te neved az egész világon.
Vagy: Alleluja.
E: Mindent lábad alá vetettél, † minden juhot és barmot, * hozzá még a mezők vadjait.
Az ég madarait és a tenger halait, * melyek a tenger ösvényét járják.
H: Uram, mi Urunk, * mily csodálatos a te neved az egész világon.
Vagy: Alleluja.
Zsolt 8,2a és 5,6-7.8-9

ALLELUJA
Ezt a napot az Úristen adta. * Ujjongjunk és vigadjunk rajta! Zsolt 117,24 – 5. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
A Messiásnak szenvednie kellett, és harmadnapra feltámadnia a halálból.
Abban az időben:
Az (Emmauszból visszatért) tanítványok beszámoltak az úton történtekről, meg arról, hogyan ismerték fel (Jézust) a kenyértöréskor.
Míg ezekről beszélgettek, egyszer csak megjelent köztük (Jézus), és köszöntötte őket: „Békesség nektek!” Ijedtükben és félelmükben azt vélték, hogy szellemet látnak. De ő így szólt hozzájuk: „Miért ijedtetek meg, és miért támad kétely a szívetekben? Nézzétek

​​

meg kezemet és lábamat! Én vagyok. Tapintsatok meg és lássátok, a szellemnek nincs húsa és csontja, de amint látjátok, nekem van.” Ezután megmutatta nekik a kezét és a lábát.
De örömükben még mindig nem mertek hinni, és csodálkoztak. Ezért így szólt hozzájuk: „Van itt valami ennivalótok?” Adtak neki egy darab sült halat. Fogta és a szemük láttára evett belőle.
Aztán így szólt hozzájuk: „Ezeket mondtam nektek, amikor még veletek voltam. Be kell teljesednie mindannak, amit rólam Mózes törvényében, a prófétákban és a zsoltárokban írtak.” Ekkor megnyitotta értelmüket, hogy megértsék az írásokat.
Majd így folytatta: „Meg van írva, hogy a Messiásnak szenvednie kell, és harmadnap fel kell támadnia a halálból. Nevében megtérést és bűnbocsánatot kell hirdetni Jeruzsálemtől kezdve minden népnek. Ti tanúi vagytok ezeknek.”
Ezek az evangélium igéi.
Lk 24,35-48 http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2018-04-05

——
Görög katolikus:
Isten maga szól Jóbhoz

38 Ezután az Örökkévaló válaszolt Jóbnak a forgószélből:

Ki fecseg itt terveimről össze-vissza?!
    Ki beszél ilyen ostobán és tudatlanul?!

Készülj fel, mint igazi férfi,
    én kérdezlek, te pedig válaszolj nekem!

Hol voltál, amikor a Földet megalapoztam?
    Mondd meg, ha igazán bölcs vagy!
Tudod-e ki szabta meg méreteit?
    Ki mérte meg, mekkora legyen?
Mire támaszkodnak a Föld oszlopai?
    Ki helyezte el sarokkövét,
amikor együtt énekeltek a hajnal csillagai,
    és az angyalok[a] örvendezve ünnepeltek?

22 Jártál-e a hó raktáraiban?
    Láttad-e a jég raktárházait?
23 A rettenetes napokra tartogattam ezeket,
    felhalmoztam havat és jeget
    a háború és csaták idejére.

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Job+38%3A1-23&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

42 Ezután Jób így válaszolt az Örökkévalónak:

Most már tudom, te bármit megtehetsz!
    Nincs aki szándékod keresztezné,
    vagy terved meghiúsítaná!
Azt kérded: »Ki fecseg itt terveimről össze-vissza?!
    Ki beszél ilyen ostobán és tudatlanul?!« …”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Job+42%3A1-5&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

Az Örökkévaló szolgája

Az Örökkévaló Isten tanított meg bölcsen szólni,
    hogy szavammal fölemeljem a megfáradtakat.
Fölkelt reggelente, mint tanítványát,
    kora hajnalban fölébreszt,
    hogy figyeljek rá.
Az Örökkévaló Isten nyitotta meg fülemet,
    én pedig hallgattam rá,
    és engedelmeskedtem.
Nem fordultam vissza soha. …”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Isaiah+50%3A4-11&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

Ki az áruló?21 De nézzétek: velem együtt eszik az, aki elárul engem! 22 Mert az Emberfia el fog menni, ahogyan az el van rendelve, de jaj annak, aki elárulja őt!” …”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Luke+22%3A1-39&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS
—–
https://oca.org/readings/daily/2018/04/05
—–
http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html

komment
süti beállítások módosítása