Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Itt az ideje a második pecsét felnyitásának, mivel a háborúk egyre csak fokozódnak 20170310

2019. március 09. 17:16 - Andre Lowoa

Itt az ideje a második pecsét felnyitásának, mivel a háborúk egyre csak fokozódnak


Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/itt-az-ideje-a-masodik-pecset-felnyitasanak-mivel-a-haboruk-egyre-csak-fokozodnak/

VÖ.:
"Halljátok hát Izrael háza: Vajon az én utam nem igazságos, s nem inkább a ti útjaitok nem igazak?
...
„Ne ölj!” Aki öl, méltó az ítéletre. Én viszont azt mondom nektek, hogy méltó az ítéletre mindaz, aki haragszik testvérére. Aki azt mondja testvérének: „Te esztelen!”, méltó a főtanács ítéletére. Aki pedig azt mondja: „Te istentelen!”, méltó a kárhozat tüzére."
 
"Közületek csak kevésnek mondják el az igazságot, a kommunikáció világának ellenőrzése miatt, amelyet az Antikrisztus és az ő szervezetei tartanak kézben."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/itt-az-ideje-a-masodik-pecset-felnyitasanak-mivel-a-haboruk-egyre-csak-fokozodnak/
VÖ.:
Syria | Aleppo | Making News : The Mainstream Media Approach

"Ne utánozzátok őket! Hiszen mennyei Atyátok tudja, mire van szükségtek, még mielőtt kérnétek őt. Ti tehát így imádkozzatok:
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved; jöjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma; és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne vígy minket a kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól!"
 
VÖ.:
1 2
AB = Atya
komment
süti beállítások módosítása