Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2019. február 9. AZ IDÕK KEZDETÉTÕL VÁGYTAM ARRA, HOGY VELED LEHESSEK!

2019. február 09. 08:10 - Andre Lowoa

1989. július 19.

Szent Istenem, lelkem vágyakozik Szentséges Szíved után. Boldog, aki Szentséges Szívedben élhet, és egész nap imádhat Téged. Boldogok azok, akik kegyelmet kapnak Tõled. Hívd vissza újra az életbe azokat, akik még holtan fekszenek, hogy Benned örvendezhessenek! Mutasd meg nekik szeretetedet, mutasd meg nekik Szentséges Szívedet, hogy a szeretet új himnuszát énekelhessék Neked!

Lelkem kedvese, fogd meg a kezem, és becsüld meg mindazt a Bölcsességet, amit neked tanítottam. A szeretet nyelvén tanítottalak. Megtanítottalak arra, hogy ismerd fel és figyeld hangomat. Megtanítottalak arra, hogy miképpen találhatsz meg engem, a te Uradat. Életre keltettem lelkedet. Felhívtam figyelmedet szépségemre és arra, hogy én vagyok a Szeretet Magasztos Forrása. Az idõk kezdetétõl vágytam arra, hogy veled és benned lehessek, te pedig énbennem. Talán most már kezded megérteni égõ szeretetemet? És én, a te Istened, mennyire égek a vágytól, és mennyire szomjazom a szeretetre! Virágom, mindig veled vagyok, mindvégig, mindörökké veled leszek. Tedd az én Szentséges Szívemet otthonoddá! Ahogy a galambnak is van fészke, úgy legyen Szentséges Szívem a te otthonod! Irántatok való szeretetem ötökké megmarad.