Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2019. január 30. OLY SOK LÉLEK TART AZ ÖRÖK TÛZ FELÉ!

2019. január 30. 08:55 - Andre Lowoa

1994. december 26.

Rám bíztad ezt az üzenetet. Kijelöltél, hogy gondoskodjam érdekeidrõl, de elnyomóim erõket összpontosítanak üzeneted ellen, hogy összetörjék. Mit tehetek puszta kézzel?

Tudom. Szeress engem, és pihenj meg kissé! Gyermekem, végül én fogok diadalmaskodni, ezért ne aggódj szívdobbanásaim miatt. Minden egyes dobbanása hívás valamely lélek számára, hogy térjen vissza a Szeretethez. Nem hallják meg azonban minden szívdobbanásomat, és Ó 1 oly sok lélek tart az örök tûz felé… Csupán szüntelen imát kérek tõled. Légy éber, és használd fel a felismerést, amelyet én adtam neked. Nem adtam-e elég bizonyítékát irántad való szeretetemnek?

Uram, kérlek, add látható jelét is szeretetednek!

Szenvedésem virága, úgy legyen! Megadom neked szeretetem jelét a te szereteted kedvéért. Nem mintha már nem adtam volna meg, de ezzel a rajtad lévõ jellel növelni fogom kitartásodat.

Halálosan szeretlek.

Ó… e szavak balzsamot jelentenek nekem, országom misztériumában pedig egy lélek megmenekülését. Jöjj, gyermekem!

 


1 Jézus sóhajtott