Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Ez az oka annak, amiért csak egy csoda mentheti meg az emberi nemet. 20180126

2019. január 25. 18:00 - Andre Lowoa

"Drága leányom, az Én Drága Fiam, aki gyermekeimért oly kegyetlen halált szenvedett, Nagy Irgalmasságára készül.

Megadtam neki a szükséges időt mostanáig, hogy annyi lelket tereljen Isteni Irgalmassága alá, amennyit csak lehetséges, anélkül, hogy egyetlen kóbor lélekről is le kellene mondania. Az idő nagyon közel van az emberiségnek szánt Ajándékomhoz.

Az emberiség eltékozolta azt az időszakot, amikor Fiam, a Messiás eljött, hogy a Földön éljen. Elutasította Őt. A második alkalommal sem lesz ez másként, amikor megadom az engedélyt arra, hogy újra eljöjjönEl fogják utasítani Őt.

Ez az oka annak, amiért csak egy csoda mentheti meg az emberi nemet.

... 
Nagyon kérlek benneteket, drága gyermekek, készüljetek jól fel."


Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/isten-az-atya-ez-az-oka-annak-amiert-csak-egy-csoda-mentheti-meg-az-emberi-nemet/

-----
Római katolikus:
"Figyelmeztetlek, éleszd fel magadban Isten kegyelmét, amely kézföltételem folytán benned él. Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. Ne szégyellj hát tanúságot tenni Urunk mellett, és engem se szégyellj, aki érte fogoly vagyok. Ehelyett vállald az evangéliumért a szenvedéseket velem együtt, bízva az Isten erejében.

Ez az Isten igéje. 
2Tim 1,1-8

...
Azért hagytalak Kréta szigetén, hogy pótold, ami még hiányzik, és városról városra elöljárókat rendelj (az egyházközségek élére), amint meghagytam neked.
Ez az Isten igéje. 
Tit 1,1-5
...
† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Az aratnivaló sok, a munkás pedig kevés. 
Az apostolok kiválasztása után Jézus kiválasztott más hetvenkét tanítványt, és elküldte őket kettesével maga előtt minden városba és helységbe, ahová menni szándékozott.
Így szólt hozzájuk: „Az aratnivaló sok, de a munkás kevés. Kérjétek hát az aratás Urát, küldjön munkásokat aratásába.
Menjetek! Úgy küldetek titeket, mint bárányokat a farkasok közé. Ne vigyetek magatokkal se erszényt, se tarisznyát, se sarut, Az úton senkit se köszöntsetek. Ha betértek egy házba, először is ezt mondjátok: »Békesség e háznak!« Ha békesség fia lakik ott, rászáll a ti békességtek, ha nem, visszaszáll rátok. Maradjatok ugyanabban a házban, és azt egyétek és igyátok, amijük van. Mert méltó a munkás a maga bérére. Ne járjatok házról házra.
Ha egy városba érkeztek, és szívesen látnak titeket, egyétek, amit elétek adnak. Gyógyítsátok meg ott a betegeket, és hirdessétek: »Elérkezett hozzátok az Isten országa!«”
Ezek az evangélium igéi. 
Lk 10,1-9"
------
Görög katolikus: 
"... 11 És így dicsőségesen fogtok bemenni a mi Urunk és Üdvözítőnk, Jézus Krisztus örök országába.

Az apostoli prófécia bizonyossága

12 Ezért ezekre mindig emlékeztetni foglak titeket, bár ismeritek mindezt, és a közöttünk jelenlevő igazságban szilárdak vagytok.

13 De helyesnek tartom, hogy míg ebben a földi porsátorban vagyok, emlékeztetéssel ébresztgesselek titeket."

-----
-----
-----
Tóra:
"Mert egy gyermek születik nekünk, fiú adatik nekünk. Az uralom az ő vállán lesz, és így fogják nevezni: Csodálatos Tanácsos, Erős Isten, Örökkévaló Atya, Békesség Fejedelme!

Uralma növekedésének és a békének nem lesz vége a Dávid trónján és országában, mert megerősíti és megszilárdítja törvénnyel és igazsággal mostantól fogva mindörökké. A Seregek Urának féltő szeretete viszi véghez ezt! ..."

--------
komment
süti beállítások módosítása