Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Számomra az idő már nagyon rövid, hogy megmentsem az emberiséget." 20170120

2019. január 19. 17:04 - Andre Lowoa

"Leányom, Számomra az idő már nagyon rövid, hogy megmentsem az emberiséget.

Leányom, olyan sok lesz az elvárás tőled és olyan gyors, hogy még lélegzetvételhez is alig fogsz jutni.

Mostantól kezdve sok kinyilatkoztatás lesz közölve veled, hogy gyermekeim tudják, hogyan kell megfelelően felkészülniük.
... Ők, a hamis próféta és követői, nem fognak győzni, leányom, de mennyi könnyet hullatok azokért a felszentelt szolgáimért, akik majd az útszélre fognak esni!

Ők annyira megtévednek, hogy azt hiszik majd, hogy az igazhitű Katolikus Egyházat követik.

Valójában ők a hamis próféta mögé sorakoznak fel, aki büszkén és megvetéssel a szívében fog a Szentszék fölött uralkodni."


Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-igazsag-lepecsetelt-konyve-masodik-eljovetelem-elokeszitese-soran-lesz-felnyitva/

"Mivel pedig ők nem tartottak ki szövetségemben, én is magukra hagytam őket."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2017-01-20



"Tudom, hogy mindez félelemkeltő, de nem fog sokáig tartani. A sok – sok ima enyhíteni fogja ezeket az eseményeket, és segít majd ennek elhárításában is.

Készítsétek fel most a lelketeket, gyermekeim, amilyen gyorsan csak tehetitek, és gyónjatok meg, ha katolikusok vagytok! Egyébként arra sürgetlek mindnyájatokat (a nem katolikusokat is), hogy tiszta szívvel keressétek a bűneitektől való megváltást."

Olvass tovább: http://m.igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-igazsag-lepecsetelt-konyve-masodik-eljovetelem-elokeszitese-soran-lesz-felnyitva/



Az Igazság lepecsételt könyve felnyílik majd, és a titkok, leányom, általad lesznek feltárva, hogy azt az egész világ lássa.

Olvass tovább: http://m.igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-igazsag-lepecsetelt-konyve-masodik-eljovetelem-elokeszitese-soran-lesz-felnyitva/

"6
1Ekkor láttam, hogy a Bárány feltörte a hét pecsét közül az egyiket, és hallottam, hogy a négy élőlény közül az egyik mennydörgő hangon szólt: „Jöjj!”..."
http://szentiras.hu/SZIT/Jel6

"Hamarosan eljövök"
http://szentiras.hu/kereses/search?textToSearch=hamarosan+elj%C3%B6v%C3%B6k




LD MÉG:
http://katolikus-honlap.hu/1701/isz.htm

komment
süti beállítások módosítása