Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Nektek küzdenetek kell minden törvény és minden érv ellen, amely előmozdítja az abortuszt 20180119

2019. január 18. 18:13 - Andre Lowoa

Az abortusz a legsúlyosabb bűn Atyám Szemében. Semmilyen okot sem lehet az Ő Színe elé terjeszteni, mely igazolná ezt az Isten Teremtése elleni gonosz tettet. Az abortusz egy sértés az emberi nem Szent Megteremtésével szemben, mely szörnyű büntetést von maga után.

Minden érvet fel fognak hozni azért, hogy megindokolják (az abortuszt) nemzeteitek körében, de azt nem teheti soha semmi elfogadhatóvá Isten számára. Senkinek sincs joga beavatkozni az Élet Ajándékába, amit Isten, a mindenek Teremtője alkotott.

 

Nektek küzdenetek kell minden törvény és minden érv ellen, amely előmozdítja az abortuszt,

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azokért a lelkekért, akik nem tudják elfogadni az élet fontosságát és Isten Teremtésének Szent Cselekedetét. Ezeknek a lelkeknek szükségük van imáitokra és türelmetekre. Mutassátok meg nekik, hogy ti nem fogjátok elfogadni azon követeléseiket, hogy elnézzétek Isten születendő gyermekeinek meggyilkolását.

Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja”

—–
Római katolikus:
Biztattak is, hogy öljelek meg, de én megkíméltelek, mert azt gondoltam: nem emelem kezemet az én uram ellen, hiszen ő az Úr felkentje.”
——
Görög katolikus:
6 Ezért áll ez az Írásban: “Íme, leteszek Sionban egy kiválasztott drága sarokkövet, és aki hisz benne, nem szégyenül meg”.

7 Néktek, a hívőknek drága kincs; a hitetleneknek pedig az a kő, amelyet megvetettek az építők, sarokkővé lett,

8 megütközés kövévé és botránkozás sziklájává; azok beleütköznek, mert nem engedelmeskednek az igének. Ők erre is rendeltettek.
——
9 Mit tesz hát majd a szőlő ura? Eljön, és elveszíti a munkásokat, azután másoknak adja a szőlőt.

10 Ezt az írást sem olvastátok: Az a kő, amelyet az építők megvetettek, az lett a sarokkő;

11 az Úrtól lett ez, és csodálatos a mi szemünkben?””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Mark+12&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

komment
süti beállítások módosítása