Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Nem mindenki fogja elfogadni a szabadságot. Sokan a gonosz oldalán fognak állni, és elutasítják Fiamat. 20180102

2019. január 01. 18:46 - Andre Lowoa

szabadság,
igazság,
üldözés,
ima,
megbocsátás,
alázat,
hamarosan,
gonosz,
gyenge,
elfogadni,
ígéret,
világi becsvágy,
nagylelkű,
irgalmasság,
zaklatás,
gúnyolódás,
kitartás,
félelem,
sátán,
kísértés,
második eljövetel,
tanítvány,
egység,
szenvedés,
magány,
vád,
kálvária,
eretnekség,
szeretet,
Igazság Könyve:
"Nem mindenki fogja elfogadni a szabadságot. Sokan a gonosz oldalán fognak állni, és elutasítják Fiamat. Ők olyan gyengék lesznek, hogy nem fogják elfogadni az Ő Ígéretét, és továbbra is a világi becsvágyakra fognak törekedni."

 

Nem mindenki fogja elfogadni a szabadságot. Sokan a gonosz oldalán fognak állni, és elutasítják Fiamat.
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-nem-mindenki-fogja-elfogadni-a-szabadsagot-sokan-a-gonosz-oldalan-fognak-allni-es-elutasitjak-fiamat/
"Drága szeretett leányom, tájékoztatnod kell minden Követőmet arról, hogy imáik segíteni fognak sok megjövendölt dolog enyhítésében.

Az ima olyan erőteljes, hogy ha elegendő imát imádkoznak a Keresztes Imahadjárat imáiból, melyeket Én adtam a világnak, akkor a nehéz megpróbáltatásokból sokat le lehet rövidíteni.

Rá kell mutatnom a megbocsátás erejére is. Amikor az Én Nevemben üldöznek titeket, akkor imádkoznotok kell azokért a lelkekért, akik gyötörnek benneteket. Ha szívből imádkoztok értük, akkor Én a ti szeretetetekkel borítom be őket. Amikor az üldözőitekért imádkoztok, késleltetitek a Sátán küldetését abban, hogy elragadja Tőlem a lelkeket.

Ne gondoljátok, hogy Királyságomba könnyű belépni. Mert közületek mindenkit, aki valóban szeret Engem, akadályozni fognak az Irántam való hűségükben egy vagy két kísértésbe esett személy által. Ez volt a helyzet Kereszthalálom óta, és ez így is marad egészen Második Eljövetelemig.

Tanítványaim vonzani fogják azokat a lelkeket, akik keresnek Engem. Tanítványaim majd átölelik ezeket a lelkeket, így Követőim megsokasodnak, hogy eggyé váljanak, egységet alkotván Velem. Ez szenvedés nélkül nem lehetséges; ez egy magányos út, mely Királyságomhoz vezet.
...
Amikor vádakat szórnak rátok, gondoljatok az Én utamra a Kálvárián. Minden pillanatban, amikor az Én Nevemben gúnyolnak benneteket, gondoljatok hallgatásomra és a méltóságra, mellyel csupán az egyetlen célra összpontosítottam: a lelkek megmentésére.

Ez majd elviselhetőbbé teszi utatokat. Hagyjátok, hogy ócsárlóitok gyalázásokat sikoltsanak; hagyjátok, hogy bolondnak nevezzenek benneteket; hagyjátok, hogy Üzeneteimet eretnekségnek nyilvánítsák. Mert ha ezt teszitek, akkor gonosz nyelvüknek nem lesz semmi hatalma fölöttetek.

Szeressétek mindazokat, akik üldöznek titeket az Én Nevemben. És aztán imádkozzatok értük.

És amikor megbocsátotok nekik, megsemmisítitek azt a hatalmat, amellyel a Sátán fölöttük rendelkezik.

Ez az alázat titka.

Jézusotok"

Szeressétek mindazokat, akik üldöznek titeket az Én Nevemben. És aztán imádkozzatok értük.

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szeressetek-mindazokat-akik-uldoznek-titeket-az-en-nevemben-es-aztan-imadkozzatok-ertuk/
---------
Római katolikus:
"2018-01-02

Karácsonyi idő - január 2.

SZENTLECKE Szent János apostol első leveléből
Maradjatok hűségesek a keresztény tanításhoz!
Szeretteim!
Mindaz, aki tagadja, hogy Jézus a Messiás, az hazug. Az antikrisztus az, aki tagadja az Atyát és a Fiút. Mindenki, aki tagadja a Fiút, nem ismeri el az Atyát sem, és aki megvallja a Fiút, elismeri az Atyát is.
Amit kezdettől fogva hallottatok, az maradjon meg bennetek! Ha megmarad bennetek a tanítás, amelyet kezdettől fogva hallottatok, akkor ti is megmaradtok a Fiúban és az Atyában. Az ígéret pedig, amelyet (Jézus) ehhez fűzött: az örök élet.
Ezt azok miatt írtam, akik félrevezetnek titeket. Maradjon meg bennetek a tőle kapott Kenet, (vagyis a Szentlélek), akkor nincs szükségtek más tanítóra, hiszen az ő Kenete megtanít benneteket mindenre, és ez igaz, s nem hazugság. Maradjatok tehát őbenne, amint tanította!
Gyermekeim! Maradjatok meg most őbenne, hogy amikor majd megjelenik, bizalommal lehessünk iránta, és ne szégyenüljünk meg az ő eljövetelekor!
Ez az Isten igéje.
1Jn 2,22-28

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: A föld minden határa látta * üdvözítő Urunknak jóságát. 3cd. vers. – 6. tónus.
Előénekes: Zengjetek az Úrnak új éneket, * csodálatra méltó, amit művelt.
Diadalt aratott jobbjával, * győzelmet szentséges karjával.
Hívek: A föld minden határa látta * üdvözítő Urunknak jóságát.
E: Az Úr megmutatta szabadító erejét, * igazságosságát feltárta a népek előtt.
Emlékezetébe idézte jóságát és hűségét * Izrael népe iránt.
H: A föld minden határa látta * üdvözítő Urunknak jóságát.
E: Meglátta a föld minden határa, * szabadulást Istenünk hozott nekünk.
Minden földek, zengjetek az Úrnak öröméneket, * ujjongjatok és zsoltárt mondjatok.
H: A föld minden határa látta * üdvözítő Urunknak jóságát.
Zsolt 97,1.2-3ab.3cd-4

ALLELUJA
Sok ízben szólt az ősatyákhoz egykor az Isten, * Végül a beteljesedés napjaiban Fia által szólt hozzánk. Zsid 1,1-2 – 6. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent János könyvéből
Keresztelő János tanúsága a Messiásról.
Keresztelő János így tett tanúságot:
A zsidók papokat és levitákat küldtek hozzá Jeruzsálemből, hogy megkérdezzék öt: „Ki vagy te?” Erre megvallotta, nem tagadta, hanem megvallotta: „Nem én vagyok a Messiás.”
Ezért megkérdezték tőle: „Hát akkor? Talán Illés vagy?”
„Nem vagyok” – felelte.
„A próféta vagy?”
Erre is nemmel válaszolt.
Azt mondták tehát neki: „Akkor ki vagy? Mert választ kell vinnünk azoknak, akik küldtek minket. Mit mondasz magadról?”
János ezt felelte: „A pusztában kiáltó hangja vagyok: EGYENGESSÉTEK AZ ÚR ÚTJÁT”, amint Izajás próféta mondta.
A küldöttek a farizeusoktól jöttek, ezért megkérdezték: „Miért keresztelsz hát, ha nem te vagy a Messiás, sem Illés, sem pedig a próféta?”
János így válaszolt: „Én csak vízzel keresztelek. De köztetek áll az, akit nem ismertek, aki utánam jön, s akinek még a saruszíját sem vagyok méltó megoldani.
Ez Betániában történt, a Jordánon túl, ahol János tartózkodott és keresztelt.
Ezek az evangélium igéi.
Jn 1,19-28"

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2018-01-02

"EGYENGESSÉTEK AZ ÚR ÚTJÁT"

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2017-12-17

"KÉSZÍTSETEK UTAT AZ ÚRNAK A PUSZTÁBAN, EGYENGESSÉTEK ISTENÜNK ÖSVÉNYÉT A SIVATAGON ÁT"

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2017-12-12

5 A feddhetetlenek útját igazságuk egyengeti, de a bűnös elbukik bűnössége miatt. ..."

3 kiáltó hangja szól a pusztában: Készítsétek az Úr útját, tegyétek egyenessé ösvényeit!""

-----

------

Görög katolikus:
"3
1Az igazak lelke azonban Isten kezében van, és gyötrelem nem érheti őket. 2Az esztelenek szemében úgy látszott, hogy meghaltak; a világból való távozásukat balsorsnak vélték, 3elmenetelüket megsemmisülésnek. De békességben vannak. 4Mert ha az emberek szemében szenvedtek is, a reményük tele volt halhatatlansággal. 5Kevés fenyítés után nagy jótéteményekben részesülnek, mert Isten próbára tette és magához méltónak találta őket. 6Mint aranyat a kohóban, megvizsgálta és elfogadta őket égőáldozatul.7Látogatásuk idején majd felragyognak, és olyanok lesznek, mint a szikra, amely a tarlón tovaharapódzik.8Nemzetek fölött ítélkeznek majd és népeken uralkodnak; s az Úr lesz a királyuk mindörökre. 9Akik benne bíztak, akkor majd megismerik az igazságot, és akik hűek voltak, szeretetben nála maradnak, mert kegyelem és irgalom lesz választottjainak osztályrészük. "
"15Az igazak azonban örökké élnek, és az Úrban van a jutalmuk, és a Magasságbeli viseli gondjukat. 16Így elnyerik az Úr kezéből a dicsőség országát s a szépség diadémját, mert jobbjával oltalmazza és karjával védelmezi őket. 17Fegyverzetül felölti haragját, és fölfegyverzi a teremtést, hogy bosszút álljon ellenségein."
VÖ.:

2 Jan 2018 Full Moon -- 7 Jan 2018 Critical

"A királyok keressék a bölcsességet.
61Halljátok hát, királyok, és szívleljétek meg, tanuljatok, akik a föld határait kormányozzátok! 2Figyeljetek föl, akik a sokaságon uralkodtok, és büszkék vagytok a népek nagy számára! 3A Mindenható adta nektek a hatalmat és a Magasságbeli az uralmat, s majd számon kéri tetteiteket, és kivizsgálja szándékaitokat."
"27Atyám mindent átadott nekem, és senki sem ismeri a Fiút, csak az Atya, s az Atyát sem ismeri senki, csak a Fiú, és az, akinek a Fiú kinyilatkoztatja. 28Gyertek hozzám mindnyájan, akik elfáradtatok, s akik terhet hordoztok – én megkönnyítlek titeket. 29Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert szelíd vagyok és alázatos szívű, s megtaláljátok lelketek nyugalmát. 30Az én igám édes, és az én terhem könnyű.”"
"22A Lélek gyümölcse viszont: szeretet, öröm, békesség, türelem, kedvesség, 23jóság, hűség, szelídség, önmegtartóztatás. Ezek ellen nincs törvény. 24Akik Krisztus Jézushoz tartoznak, keresztre feszítették testüket szenvedélyeikkel és kívánságaikkal együtt. 25Ha a Lélek szerint élünk, viselkedjünk is a Léleknek megfelelően. 26 Ne törtessünk kihívóan s egymásra irigykedve hiú dicsőség után."
-----
-----
-----
Tóra:
-----
komment
süti beállítások módosítása