Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Légy bizonyos, Isten ereje benned van!-Lépések a hatékony Biblia tanulmányozáshoz-Ne a világhoz igazodj, inkább hagyd, hogy Isten átformáljon!

2018. szeptember 27. 10:41 - Andre Lowoa

  Légy bizonyos, Isten ereje benned van!   „Káléb csitította a Mózessel szembeforduló népet, és ezt mondta: Bátran fölmehetünk és elfoglalhatjuk, mert meg tudunk birkózni vele.” (4Mózes 13:30) Isten azt akarja, légy bizonyos az igazságban: általa minden lehetséges.…

Tovább
komment

Amikor nem érted, bízz benne!-Fontos vezetési alapelvek-Használd, amid van!-Imádság békességért-Isten beteljesíti igéretét-Mire hívott Isten?-Növekedni lélekben-Örülj minden napnak!

2018. szeptember 27. 00:49 - Andre Lowoa

Amikor nem érted, bízz benne! „Bízzál az Úrban…” (Példabeszédek 3:5)A Biblia azt mondja: „Bízzál az Úrban tejes szívből, és ne a magad eszére támaszkodj! Minden utadon gondolj rá, és ő egyengetni fogja ösvényeidet.” (Példabeszédek 3:5-6). De mi van olyankor, ha az utad fájdalmakon, nehézségeken és…

Tovább
komment
süti beállítások módosítása