"A világ végül mégis el fogja fogadni a Mennyei Atya hatalmát, amikor az égen megjelenő csodának világszerte mindenki tanúja lesz. Az Új Világ megszületésének ideje szinte már elérkezett. Ragadjátok meg most Irgalmasságom ajándékát, amíg lehetőségetek van rá. Ne várjatok az utolsó pillanatig."
...

Gyermekeim, ne feledkezzetek meg az ima erejéről, mely által a büntetések sokat enyhülhetnek.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy a világ megmenekülhessen a büntetéstől, és elkerülhesse a Nagy Szorongattatást.Mennyei Atyátok, a Mindenható Isten"
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/mennyei-atya-fogadjatok-el-ezt-az-utolso-lehetoseget-kulonben-egy-szornyu-buntetessel-kell-szamolnotok/

VÖ.:
"A Nagy Csoda a Figyelmeztetés után következik, amit Conchita - az egyik látnok kislány naplójában is leír. Ha ezután sem tér meg az emberiség, akkor jön a Büntetés."
Olvass tovább: http://www.uzenetek.eu/blog/garabandal/

ÉS:
"Ezeket azért írom, hogy ne kövessetek el bűnt. De ha valaki bűnbe esett, van szószólónk az Atyánál: Jézus Krisztus, az Igaz. Ő az engesztelő áldozat bűneinkért, nemcsak a mieinkért, hanem az egész világ bűneiért is.
Ez az Isten igéje.
Jn 1,5-2,2"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2016-12-28


12Veszekedést kelt a gyűlölet, a szeretet fátyolt borít a hibákra. "
http://szentiras.hu/SZIT/P%C3%A9ld10
ESEMÉNYEK:
Rabbi Druckman: ENSZ-határozat egy "történelmi lehetőség"

"15-ből 14 tagja az ENSZ Biztonsági Tanácsának megszavazta a közelmúltban tett javaslatot elítélte a zsidó "települések" Júdeában és Szamariában, mint amelyek "nem jogi érvényessége," és a "súlyos megsértésének a nemzetközi jog szerint." A 15., az Egyesült Államokban tartózkodott használata helyett a vétójoga. ..."

https://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/222263&prev=search
"Összeütközik két üstökös, a vörös égbolton megjelenik Keresztem"
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/search/?text=v%C3%B6r%C3%B6s+%C3%A9gen

VÖ.:
https://www.facebook.com/alertaperiodismoalternativo/posts/1855927484623713

Szerző: Andre Lowoa  2018.12.27. 16:31