Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Sohase feledjétek, hogy ti mindnyájan Atyám családjának tagjai vagytok" 20161225

2018. december 24. 16:18 - Andre Lowoa

"Sohase feledjétek, hogy ti mindnyájan Atyám családjának tagjai vagytok, és ezt az egységet a Földön is utánoznotok kell, amennyire csak lehetséges. Tudom, hogy ez nem minden esetben van így, de nektek mindig az egymás iránti szeretet érdekében, a család egységére kell törekednetek.

Abban az esetben, ha nincs családotok a Földön, akkor ne feledjétek, hogy ti annak a nagy családnak vagytok tagjai, melyet Atyám hozott létre. Törekedjetek arra, hogy a Béke Új Korszakában csatlakozhassatok Atyám családjához.

Imádkozzatok a kegyelmekért, melyekre szükségetek lesz ahhoz, hogy ebbe az Új Paradicsomba beléphessetek, mint jogos otthonotokba, amelybe Második Eljövetelemkor lesztek hivatottak belépni.

Szeretett Jézusotok,
Az emberiség Megváltója"

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/tiszteljetek-a-csalad-fontossagat/

VÖ.:

"„A Fiam vagy te, ma szültelek téged?”
Vagy pedig:
„Én Atyja leszek, ő pedig az én Fiam?”"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2016-12-25






"Figyeld meg, leányom, azt a sebességet, amivel az arab világ országai egyesülni fognak zsidó népem ellen. Figyeld majd meg, amint szövetségeseiktől elpártolnak és védelem nélkül hagyják őket."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-arab-vilag-felkelese-harom-vezeto-politikust-megolnek/

VÖ.:
Obama - UN árulás:
https://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://nypost.com/2016/12/23/obamas-appalling-un-betrayal/&prev=search


Obama árulás Izrael cselekmény diplomáciai háború

https://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://nypost.com/2016/12/24/obamas-betrayal-of-israel-is-an-act-of-diplomatic-war/&prev=search


Hírek Izraelből:

https://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&tl=hu&u=http%3A%2F%2Fisraelnewsonline.org%2Ffundraisers%2Fjoin-us-and-help-us-share-the-true-news-about-israel%2F




"9Biztos úton jár, aki tisztességben él, aki görbe utat választ, azt rajtakapják."
http://szentiras.hu/SZIT/P%C3%A9ld10

komment
süti beállítások módosítása