Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

“Azok, akik nem tudják, hogy ki vagyok, nem tudnak megfelelően felkészülni Új Királyságomra.” 20171221

2018. december 20. 17:18 - Andre Lowoa

Igazság Könyve:
Hívjatok Engem, még akkor is, ha Létezésemet illetően kétségeitek vannak. Én váratlanul el foglak tölteni benneteket Jelenlétemmel. Egy olyan Szeretetet fogtok érezni, mint még soha azelőtt. És azután ismerni fogjátok az Igazságot.
Szeretetem Lelke, Védelmem, beborít benneteket ebben a különleges időszakban. Ti az Enyéim vagytok. Én a ti szívetekben vagyok. Mindössze annyit kell tennetek, hogy lehetővé teszitek Szeretetemnek, hogy eltöltsön benneteket, mert ha ezt megteszitek, akkor igazi békét fogtok érezni.

Megáldalak mindnyájatokat.

Jézusotok”

Az emberiség iránti szeretetemet sokan érzik. Sajnálatosan, aki azt nem keresi, nem találja meg.
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-emberiseg-iranti-szeretetemet-sokan-erzik-sajnalatosan-aki-azt-nem-keresi-nem-talalja-meg/
Nektek, Tanítványaim, meg kell térítenetek mindazokat, akik nem ismernek Engem. Azok, akik nem tudják, hogy ki vagyok, nem tudnak megfelelően felkészülni Új Királyságomra.”
Szavam olyan lesz, mint egy kard, mely keresztülvágja majd a zűrzavart és a hazugságokat. Meg fogja érinteni mindenki elméjét, szívét és lelkét.

 

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szavam-olyan-lesz-mint-egy-kard-mely-keresztulvagja-majd-a-zurzavart-es-a-hazugsagokat/

http://igazsag-konyve7.webnode.hu

 

 
Római katolikus:
“OLVASMÁNY az Énekek Éneke könyvéből

A vőlegény közeledésén érzett menyasszonyi örömöt az Egyház önmagára vonatkoztatja; mert Krisztusra vár. 
(Így szól az Egyház, mint Krisztus menyasszonya:) A kedvesem, íme, itt jön!

OLVASMÁNY Szofoniás próféta könyvéből
Veled van az Úr, a te Istened!
Dalolj, Sion leánya, zengj éneket, Izrael! Örülj és ujjongj egész szívedből, Jeruzsálem leánya. Elvette az Úr ítéletedet, elűzte ellenségedet; Izrael királya, az Úr közöttetek van, ne félj többé semmi rossztól! Azon a napon így szólnak majd Jeruzsálemben: „Ne félj, Sion! Ne lankadjon kezed!” Veled van az Úr, a te Istened, az erős szabadító! Örül majd neked nagy örömmel, újjáéleszt szeretetével; örül majd neked ujjongó örömmel, úgy mintha ünnepet ülne.
Ez az Isten igéje,
Én 2,8-14 v. Szof 3,14-18a”
“VÁLASZOS ZSOLTÁR

Válasz: (A Messiáskirály) napjaiban az igazság virága nyílik, * és teljes béke lesz a világ végéig! Vö. 7 vers. – 5. tónus.”

Görög katolikus: 
“7

1Ez a Melkizedek – Sálem királya és a fölséges Isten papja – eléje ment a királyok legyőzése után hazatérő Ábrahámnak, és megáldotta. 2Ábrahám tizedet adott neki mindenből. A neve azt jelenti, hogy az igazságosság királya. Azonkívül Sálem királya volt, vagyis a békesség királya.”

Tóra:
“4
1Salamon király uralkodott egész Izrael fölött.”
—–
komment
süti beállítások módosítása