Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Üdvöz légy, kegyelemmel teljes!" 20171220

2018. december 19. 17:00 - Andre Lowoa

változás,
védelmezés,
felszólítás,
megtisztulás,
Jézus neve,
tisztelet,
irgalmasság,
ajándék,
sötétség,
öröm,
ünnep,
történelem,
teremtés,
kétség,
káromkodás,
tisztulás,
üldöztetés,
korrupt,
kormányok,
új paradicsom,
hatalom,
dicsőség,
kísértés,
trón,
harc,
csoda,
család,
fájdalom,
KÉP: "Üdvöz légy, kegyelemmel teljes!" - korábban feltöltött keleti ikon
VAGY
A nagy változás ideje mindenki javára elérkezett. Hatalmam minden erejében és dicsőségében bemutatásra kerül, hogy a világ tanúja lehessen.
 
Igazság Könyve:
"Mint a ti Atyátok, megáldalak mindnyájatokat, és mély együttérzéssel nektek ajándékozom az Irgalmasság e nagy Ajándékát. Összegyűjtelek benneteket, mindenkit Teremtésemből, hogy megtisztíthassalak titeket minden kétségtől, minden bűntől, és minden káromlástól Királyságom Törvényei ellen.
...
Én vagyok a Kezdet. Én vagyok a Vég. Új Királyságom, az Új Paradicsom, a régi helyébe kerül. A Földet elhomályosította Ádám és Éva bűne. Az ember tökéletes teremtettsége tönkre lett téve, amikor a bűn véget vetett a halhatatlanság Ajándékának. Nemsokára mindent helyreállítok majd, amit a Sátán és démonai fertőzésük által beszennyeztek. Ők nem sokáig lesznek a kísértés mesterei. Most el fogom küldeni Fiamat, hogy visszakövetelje azt a Trónt, amely az Ő Számára volt teremtve."
A nagy változás ideje mindenki javára elérkezett. Hatalmam minden erejében és dicsőségében bemutatásra kerül, hogy a világ tanúja lehessen.
"Most itt van az ideje annak, hogy a Belém, a ti Üdvözítőtökbe vetett hitetek kihívással szembesüljön és próbára legyen téve."

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/ertetek-haltam-meg-ezert-most-meg-kell-biznotok-bennem/

 

Római katolikus:
"Nem elég nektek, hogy próbára teszitek az emberek türelmét, még az én Istenem türelmét is próbára teszitek? Ezért az Úr maga ad nektek jelet: Íme, a szűz fogan, fiút szül, és Emmánuelnek nevezi, ami annyit jelent: Velünk az Isten.”
Ez az Isten igéje. 
Iz 7,10-14
...

Válasz: Urunk, Istenünk érkezik: * ő a dicsőség királya. Vö. 7c és 10b. vers. – 5. tónus.
Előénekes: Az Úré a föld, és minden, ami betölti, * a földkerekség és minden lakója.
Alapjait ő ágyazta tengerek mélyébe, * s a vizek árján ő tartja szilárdan.

Hívek: Urunk, Istenünk érkezik: * ő a dicsőség királya.
...
Az angyal belépett hozzá, és így szólt: „Üdvöz légy, kegyelemmel teljes! Az Úr veled van! Áldottabb vagy te minden asszonynál!” Ennek hallatára Mária zavarba jött és gondolkodóba esett, hogy miféle köszöntés ez. ..."
Görög katolikus: 
"2A farizeusok is odamentek és megkérdezték: „El szabad a férjnek bocsátania a feleségét?” Próbára akarták ugyanis tenni3De ő kérdéssel válaszolt: „Mit parancsolt nektek Mózes?” 4„Mózes megengedte, hogy válólevelet írva elküldjük az asszonyt” – felelték. 5Jézus folytatta: „Szívetek keménysége miatt írta ezt a parancsot6De Isten a teremtés kezdetén férfit és nőt alkotott7Az ember ezért elhagyja apját, anyját, a feleségéhez ragaszkodik, 8és ketten egy test lesznek."
----
Tóra:
"24Szolgám, Dávid lesz majd a királyuk, és egyetlen pásztora lesz mindnyájuknak. Törvényeimhez igazodnak és szemük előtt tartják parancsaimat és teljesítik őket. "
-----
komment
süti beállítások módosítása