Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Szűz Mária: Mindazok, akik elősegítik az abortuszt, és akik annak bevezetéséért felelősek, halálos bűnnel vétkeznek 20171218

2018. december 17. 17:51 - Andre Lowoa

Igazság Könyve:
Azok az országok, amelyek elnézik az abortuszt, nagyon fognak szenvedni Atyám Kezétől. Ezek az országok sírni fognak, amikor büntetéseiknek tanúi lesznek. Sok imára lesz szükségük mindazoknak, aki az ilyen gonosz cselekedet bevezetéséért felelősek.”
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-mindazok-akik-elosegitik-az-abortuszt-es-akik-annak-bevezeteseert-felelosek-halalos-bunnel-vetkeznek/
Csak akkor érezhettek igazi örömöt és békét, ha megbíztok Szeretetemben és Istenségemben. Ha megengeditek a félelemnek, hogy megragadja szíveteket, nem lesztek képesek elfogadni Ajándékomat. Örvendjetek, mert Én mindnyájatokat szeretem.”
Irgalmasságom Lángjai, Lángnyelvekhez hasonlóan, hamarosan leereszkednek minden lélekre.
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/irgalmassagom-langjai-langnyelvekhez-hasonloan-hamarosan-leereszkednek-minden-lelekre/
Római katolikus:
Jönnek napok – mondja az Úr –, amikor nem azt mondják többé: „Amint igaz, hogy él az Úr, aki kihozta Izrael fiait Egyiptom földjéről”, hanem: Amint igaz, hogy él az Úr, aki visszavezette és hazahozta Izrael házának ivadékát észak földjéről és azokból az országokból, ahová szétszórta őket.” És a saját földjükön laknak majd.

Ez az Isten igéje.

Jer 23,5-8
Válasz: (A Messiáskirály) napjaiban az igazság virága nyílik, * és teljes béke lesz a világ végéig! Vö. 7 vers. – 5. tónus.

Előénekes: Istenem, ítéletedet add át a királynak: * és igazságodat a király Fiának,
hogy igazságosan ítélkezzék népeden, * és méltányosan minden szegényen.”

 
Görög katolikus: 
6Krisztus azonban mint fiú állt háza élén. Mi vagyunk az ő háza, ha mindvégig rendületlenül kitartunk a bizalomban és a diadalmas reményben.
—-
 
Tóra:
Lám, kiragadom Izrael fiait a népek közül, ahová elhurcolták őket. Összegyűjtöm őket mindenhonnan, és a saját földjükre viszem őket. 22 Egy néppé teszem őket országomban, és Izrael hegyein egy király fogja kormányozni őket, és nem alkotnak többé két népet, és nem oszlanak többé két országra. … 25Azon a földön laknak majd, amelyet szolgámnak, Jákobnak adtam, s amelyen atyáitok is laktak.
—–
—–




komment
süti beállítások módosítása