Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Második Eljövetelem rövidesen a Nagyfigyelmeztetés után következik be" 20161214

2018. december 13. 16:10 - Andre Lowoa

"Atyám engedélyt adott Második Eljövetelem meghirdetésére, mely nagyon rövid időn belül be fog következni. Ez rövidesen a Nagyfigyelmeztetés után fog bekövetkezni. Minden lélek teljes mértékben készen kell, hogy álljon."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/masodik-eljovetelem-rovidesen-a-nagyfigyelmeztetes-utan-kovetkezik-be/


"„Menjetek, jelentsétek Jánosnak, amit láttatok és hallottatok: Vakok látnak, sánták járnak, leprások megtisztulnak, siketek hallanak, halottak feltámadnak, a szegényeknek pedig hirdetik az evangéliumot. Boldog, aki nem botránkozik meg bennem.”"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2016-12-14

ÉS:
"„Menjetek, és adjátok tudtul Jánosnak mindazt, amit láttok és hallotok: a vakok látnak, a sánták járnak, a halottak feltámadnak, a szegényeknek pedig hirdetik az örömhírt. Boldog az, aki nem botránkozik meg bennem!”"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2016-12-11


VÖ.:

"»Nézzétek a fügefát és a többi fát. 30Amikor kifakadnak, tudjátok, hogy közel van a nyár. 31Így ti is, amikor látjátok, hogy ezek megtörténnek, tudjátok meg, hogy közel van az Isten országa. 32Bizony, mondom nektek: el nem múlik ez a nemzedék, amíg mindez meg nem történik. 33Ég és föld elmúlnak, de az én igéim el nem múlnak. ..."

http://szentiras.hu/KNB/Lk%2021

VÖ.:

http://888.hu/article-igy-tunik-el-a-sarki-jeg-videot-keszitett-a-nasa


A Föld mágneses pólusváltása most zajlik:

https://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012-poleReversal.html

Fordítás (időt vehet igénybe):

https://translate.google.com/translate?hl=&sl=auto&tl=hu&u=https%3A%2F%2Fwww.nasa.gov%2Ftopics%2Fearth%2Ffeatures%2F2012-poleReversal.html&sandbox=1

TÖBBEK KÖZÖTT, ÉS MÉG SOK MÁS EGYÉB:

The Pole Shift of Planet X 2016 - 2017








Dreams and Visions from God! Jesus is coming soon!



"Az Úr eljövetelének ideje bizonytalan.
51Ami az időt és az órát illeti, testvérek, arról nem szükséges írnom. 2Magatok is pontosan tudjátok, hogy az Úr napja úgy érkezik el, mint éjjel a tolvaj. 3Amikor azt mondogatják: „Béke és biztonság”, akkor éri őket hirtelen a pusztulás, akárcsak a várandós asszonyt a fájdalom, és nem lesz menekvés számukra. 4De ti, testvérek, nem jártok sötétségben, hogy az a nap tolvaj módjára lepjen meg benneteket."
http://szentiras.hu/SZIT/1Tesz5


Rapture Message from the Lord ...

komment
süti beállítások módosítása