Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"... sohase essetek a lelki féltékenység csapdájába." - "... miért nem hittetek neki?" 20161212

2018. december 11. 16:24 - Andre Lowoa

"Oly sok követőm számára nemcsak ellenszenvesek a kiválasztott látnokok, hanem még meg is vetik őket: éppen úgy, ahogyan az öntelt farizeusok bántak Velem.

Az Én időmben is a földön elemeztek és elemeztek minden egyes Szót, mely az ajkamról jött. Mindenféle ravasz kihívás elé állítottak, hogy csapdába csaljanak, bizonyítékul, hogy nem voltam más, mint egy hazug. A mai modern világ látnokait és prófétáit is így kezelik."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-lelki-feltekenyseg-borzaszto-dolog/

VÖ.:
" „Miféle hatalommal teszed ezeket? Ki adta neked a hatalmat ehhez?”
Jézus így válaszolt: „Én is kérdezek tőletek valamit. Ha megfeleltek rá, megmondom nektek, milyen hatalommal teszek így. Honnan volt János keresztsége? A mennyből-e vagy az emberektől?” Azok tanakodni kezdtek egymás között: „Ha azt mondjuk, a mennyből volt, azt feleli:
»Hát akkor miért nem hittetek neki?*« Ha pedig azt mondjuk: »Az emberektől, akkor meg félnünk kell a néptől, mert Jánost mindenki prófétának tartja.”
Ezért ezt a választ adták Jézusnak: „Nem tudjuk.”"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2016-12-12


*Tudniillik a látnoknőnek miért nem hittünk/hiszünk!?
A teljesülő/teljesült próféciái mellett az általa átadott üzenetek immár több mint egy éve a liturgiával is szinkronban vannak!


VÖ.:
http://masodikeljovetel.hu/megtudhatjuk-pontosan-hol-szerepel-latnokno-szentirasban
ÉS:
http://szentiras.hu/kereses/search?textToSearch=hetedik+angyal
VÖ.:
"Íme, elküldöm követemet színed előtt, hogy elkészítse az utat teelőtted.
...
Ekkor értették meg a tanítványok, hogy Keresztelő Jánosról beszélt nekik."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2016-12-10






"Mily szépek, Jákob, a sátraid, és a hajlékaid, Izrael! Mint a szétterülő völgyek s a kertek a folyó mentén! Mint az Úr ültette tölgyek s a cédrusok végig a parton. "
VÖ.:
A teremtő bölcsesség
22„Alkotó munkája elején teremtett az Úr, ősidőktől fogva, mint legelső művét. 23Az idők előtt alkotott, a kezdet kezdetén, a föld születése előtt. 24Amikor létrehozott, még ősvizek sem voltak, és a forrásokból még nem tört elő víz. 25Mielőtt a hegyek keletkeztek volna, korábban hívott létre, mint a halmokat, 26amikor a földet és a mezőket még nem alkotta meg, és a föld első rögét sem. 27Ott voltam, amikor az eget teremtette, s az ősvíz színére a kört megvonta, 28amikor a felhőket fölerősítette, s az ősforrások erejét megszabta; 29amikor kijelölte a tenger határát – és a vizek nem csaptak ki –, amikor megrajzolta a föld szilárd részét. 30Ott voltam mellette mint a kedvence, napról napra csak bennem gyönyörködött, mindig ott játszottam a színe előtt. 31Ott játszottam az egész földkerekségen, s örömmel voltam az emberek fiai között.”
http://szentiras.hu/SZIT/P%C3%A9ld%208

komment
süti beállítások módosítása