Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"íme, jön az Úr - igazságot szolgáltat" 20161204

2018. december 03. 16:35 - Andre Lowoa

"Kezdőének:
Sion népe, íme, jön az Úr, hogy megmentse a nemzeteket, és hallani fogjátok dicsőséges szavát, szívetek örömére. (Vö. Iz 30,19.30)
...
igazságot szolgáltat"
Vö.

"Csodálatos kegyelmeket hozott az Irgalmasság éve. De Szeretném, hogy ha most következne az Igazság Éve!" (P. Barsi Balázs, Szentbeszéd-részlet, Sümeg"

https://gloria.tv/video/X3CYwfy6PqHg2dfQamqM7TbbZ




A dőreség a bölcsességet majmolja

13Dőre asszonynak nincsen nyugodalma, tele van butasággal, nem tud semmit sem. 14Üldögél házának ajtaja előtt, trónszéken a város magaslatán, 15hogy felszólíthassa, akik arra járnak, akiknek épp arra vezet el az útjuk: 16„Térjen be ide mind, aki tudatlan!” Akinek kevés az esze, annak meg ezt mondja: 17„Milyen édes a víz, amelyet úgy lopnak, s milyen jó az íze a titkos eledelnek!” 18És nem veszi észre, hogy holtak laknak ott, az alvilág völgyében vannak vendégei.



ESEMÉNYEK:

"A Jelenések Könyvében található igazság nem más, mint a való igazság. Felismeritek a jeleket? A világban folytatódik a nyugtalanság, mely vad ütemben fog szétterjedni. Pénzrendszereteket egy globális csoport veszélyezteti, kik nemcsak a pénzeteket akarják, hanem még a lelketeket is el akarják lopni."

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-en-hirnokeim-veletek-vannak-hogy-felkeszithessetek-lelketeket/

ÉS:

"Ez a csoport, mely szándékosan rombolta le bankrendszereiteket, hogy koldussá tegyen benneteket, szét fog hullani. Nektek nem kell aggódnotok, mert Atyám keze le fog sújtani gonosz útjaikra."

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-globalis-csoport-mely-a-bankrendszereteket-lerombolta-szet-fog-hullani/

VÖ.:
http://theeconomiccollapseblog.com/





háború:
https://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://www.infowars.com/turkey-has-declared-war-on-syria-does-this-mean-that-world-war-3-is-about-to-erupt-in-the-middle-east/&prev=search



https://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://theeconomiccollapseblog.com/archives/turkey-has-declared-war-on-syria-does-this-mean-that-world-war-3-is-about-to-erupt-in-the-middle-east&prev=search

komment
süti beállítások módosítása