Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2018. november 24. IGAZSÁGOSSÁG - BOLDOG VAGY, HA ÉNBENNEM, AZ ÚRBAN HALSZ MEG!

2018. november 24. 08:14 - Andre Lowoa


1992. október 1.

Uram, ragyogjon fel újból Szent Arcod sivár birtokaid felett ! 1 Ne késlekedj, nyilvánítsd ki dicsõségedet! Sokan állítanak akadályokat üzeneteid útjába. Jöjj!

Kedvesem, amikor kérlelni kezdtél, elhangzott egy szó, és én eljöttem, hogy megmondjam neked, hogy mi az. Hiszed-e, hogy én, aki hozzád szólok, Jézus Krisztus, Isten szeretett Fia vagyok?

Igen, Uram, hiszem!

Miért ne szolgáltatnék tehát igazságot neked, választottamnak, aki éjjel és nappal könyörögsz hozzám? Ezek az emberek próbára teszik hatalmamat. Amikor majd betelik gonoszságuk mértéke, ki kell állniuk elém, a

Bíró

elé. Addig is szenteld magad Szentséges Szívemnek! Szolgálj, ne várj arra, hogy neked szolgáljanak, akkor Atyám helyet biztosít számodra a mennyben.
Ha hûséges maradsz hozzám, nagy üldözésekben lesz részed, de nem ígértem-e meg neked, hogy többé nem leszel sem éhes, sem szomjas? 2 Ezért ne ijedj meg, ha felkel ellened a vihar! Az Írásoknak be kell teljesedniük! Boldog vagy, aki énbennem, az Úrban halsz meg! Meg foglak jutalmazni!

 


1 mifelettünk
2 Utalás a Jel 7,9-17. versére.