Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Nem Nekem fognak smaragddal és drágakövekkel kirakott koronát helyezni a fejemre. 20171124

2018. november 23. 17:45 - Andre Lowoa

Én vagyok az egyetlen Igaz Király, az egyetlen Igaz Isten, mégis Töviskoronát viselek, melyet a hálátlan emberek kezei oly kegyetlenül helyeztek a fejemre.

Koronám elkészült és Én dicsőségben fogok megérkezni. Senki sem fogja elmulasztani, hogy meglásson Engem, amint eljövök majd a Mennyből.

Ezen esemény lejátszódása több órán keresztül fog tartani, és az embernek erős hitre lesz szüksége ahhoz, hogy ujjongjon és örvendezzék.

Oly sokan fognak szégyenkezni és megrémülni, amikor meglátnak Engem. Ha még akkor is megkérnek, hogy bocsássak meg nekik, még az utolsó másodpercben is meg fogom tenni.

Óvakodjatok azoktól, akik azt állítják magukról, hogy Én vagyok. Ez nagyon fontos, mert Én egyedül csak azon az egy napon fogok eljönni.

Én nem úgy fogok a Földön járni, mint egy ember, mert azt Atyám nem engedélyezte. Ne hagyjátok, hogy egy ilyen ember becsapjon benneteket.

Uralmam közel van, ezt megállítani nem lehet. Mindezt tudassátok azokkal, akik se Engem, se Létezésemet nem ismerték el, sem a próféciákat, melyeket Atyám Könyve tartalmaz.”

….

Készüljetek Királyságomra és legyetek boldogok. Örvendjetek annak a napnak, mert ez lesz az a nap, amikor az emberiség szenvedése egyszer s mindenkorra véget ér.
Csak azok fogják megtapasztalni Új Paradicsomomat, akik követik Tanításaimat.

Tanítványaimnak imaköröket kell létrehozniuk azok lelkének a megmentésére, akik még az utolsó napon sem fognak Hozzám jönni.

Kérlek benneteket, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat imáját (2. Litániát) a Védettség Kegyelméért azok számára, akiknek nincs erejük, hogy önmagukon segítsenek.

Jézusotok”

Nem Nekem fognak smaragddal és drágakövekkel kirakott koronát helyezni a fejemre.

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/nem-nekem-fognak-smaragddal-es-dragakovekkel-kirakott-koronat-helyezni-a-fejemre/

“Nyolc napon át ünnepelték meg az oltárszentelés ünnepét. Örömujjongás közepette mutatták be égő-, hála- és dicsőítő áldozataikat. A templom homlokzatát aranykoszorúkkal és pajzsokkal díszítették. Megszentelték a kapukat meg a kamrákat is, és ajtókkal látták el. Azon Örvendezett a nép, hogy megszűnt a pogányok okozta gyalázat.
Júdás és testvérei pedig, valamint az egész választott nép közössége úgy határozott, hogy évről évre nyolc napon át öröm és vigasság közepette megülik az oltárszentelés ünnepét ugyanezen a napon.
Ez az Isten igéje.
1Mak 4,36-37.52-59

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Te uralkodsz mindenen, * Urunk, Istenünk. 13b. vers.
Előénekes: Áldott vagy, Urunk, atyánknak, Izraelnek Istene, * mindörökkön örökké.
Tiéd, Uram, a fölség és a hatalom, * a dicsőség, a fényesség és a méltóság.
Hívek: Te uralkodsz mindenen, * Urunk, Istenünk.
E: Minden a tiéd a mennyben és a földön, † tiéd, Uram, a királyság, * te vagy az Ura mindeneknek. Tiéd a gazdagság és a dicsőség, * te uralkodsz mindenen.

H: Te uralkodsz mindenen, * Urunk, Istenünk.
E: Kezedben van az erő és a hatalom, * a te kezed tehet mindent naggyá és erőssé.
H: Te uralkodsz mindenen, * Urunk, Istenünk.
1Krón 29,10.11-12bcd

Amikor Jézus Jeruzsálemben tartózkodott, bement a templomba, és kiűzte onnan a kereskedőket. Ezt mondta nekik: „Írva van: »Az én házam az imádság háza. Ti pedig rablóbarlanggá tettétek.«”
Ott tanított azután mindennap a templomban. A főpapok, az írástudók és a nép vezetői az életére törtek. De nem tudták eldönteni, hogy mit tegyenek vele, mert az egész nép odaadó figyelemmel hallgatta (tanítását).
Ezek az evangélium igéi.
Lk 19,45-48″

komment
süti beállítások módosítása