Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A római katolikusoknak, menedékhelyeken vagy biztonságos templomokban kell majd Szentmiséket bemutatniuk. 20171112

2018. november 11. 17:18 - Andre Lowoa

“Nyújtsátok ki karjaitokat. Intsétek ide őket, hogy meghallgassák az Igazságot. Elveszthetik az életüket és a lelküket, ha nem segítetek nekik, hogy Hozzám jöjjenek.

Ne feledjétek, hogy most mi a szegény felszentelt szolgáim válságára készülünk fel, mely a bekövetkezendő egyházszakadás eredménye lesz, mely a keresztény egyházakban tör ki.

Tehát, miközben a maradék hadsereget a papok és más keresztény papság fogja vezetni, sok lesz a laikus szolga is, mivel ez az idő a paphiány ideje lesz.

Nektek, tanítványaim, ostyákat kell gyűjtenetek és tárolnotok, mert ezekhez nehéz lesz hozzájutni. Azoknak közületek, akik római katolikusok, menedékhelyeken vagy biztonságos templomokban kell majd Szentmiséket bemutatnotok.

Egy „missziót” fognak létre hozni a német náci üldöztetéshez hasonlóan – amikor a zsidókat kerítették kézre –, hogy az Új Világegyház úgynevezett árulóit felkutassák, amit nektek mondani fognak, az a többi vallásra is érvényes.

Azzal fognak vádolni benneteket, hogy megszentségtelenítitek a Misét és az általuk újonnan formált Mise bemutatását, ahol Én a Szent Eukarisztiában nem leszek jelen, mert ez egy irtózat lesz Atyám Szemében.

Testem és Vérem azokon a Szentmiséken lesz jelen, melyeket azokban a központokban és menhelyeken tartanak, ahol ti hűséget fogadtok a Transsubstantiatio – nak (az átváltoztatott ostyának), hogy megadja a Szentmise Szent Áldozata Szentségének hitelességét, és hogy Atyám által elfogadható legyen.

…”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-romai-katolikusoknak-menedekhelyeken-vagy-biztonsagos-templomokban-kell-majd-szentmiseket-bemutatniuk/

Második Eljövetelem ezt a rendkívüli ajándékot fogja magával hozni. Tehát ne féljetek. Örvendjetek, mert eljövök hozzátok, hogy egy virágzó jövőt hozzak.

Ígéretem egyértelműségét – hogy újra eljövök –, végül valóban megértik majd.

Ez lesz az újraegyesülés ideje, mivel sor kerül a halottak első feltámadására. ”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/unnepelyesen-megigerem-nektek-hogy-az-atmenet-gyors-lesz/

“Ez az Én Ígéretem Isten minden gyermekének. Azok, akik túlélik a végidőket, nem fognak fizikai halált halni. Ők áldottak. Ők azonnal egy tökéletes fizikai testté lesznek változtatva, misztikus egységben az Én Dicsőséges Testemmel.

Akkor lesz majd, hogy találkozni fognak azokkal, akik kegyeimben haltak meg, akik feltámadnak halottaikból. Ők mind a Paradicsomomban fognak élni.

Jézusotok”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/azok-akik-tulelik-a-vegidoket-nem-fognak-fizikai-halalt-halni/

“Az Úr tanítása alapján ugyanis ezt mondjuk nektek: Mi élők, akik az Úr eljöveteléig megmaradunk, nem előzzük meg az elhunytakat. A parancsszóra, a főangyal kiáltására, Isten harsonájának szavára az Úr maga száll le a mennyből. Először a Krisztusban elhunytak támadnak fel, azután mi élők, akik életben maradunk, velük együtt elragadtatunk a magasba, hogy találkozzunk Krisztussal, és örökké az Úrral legyünk.
Ez az Isten igéje.

Vagy rövidebb forma a *-ig 
1Tessz 4,13-18 rövidebb: 1Tessz 4,13-14

Íme, jön a Vőlegény! Menjetek eléje!
Abban az időben Jézus a következő példabeszédet mondta tanítványainak:
A mennyek országa olyan, mint az a tíz szűz, akik vették lámpáikat, és kimentek a vőlegény elé. Öten közülük balgák voltak, öten pedig okosak. A balgák fogták a lámpásukat, de olajat nem vittek magukkal; az okosak azonban korsóikban olajat is vittek lámpásaikhoz. Késett a vőlegény, s ők mind elálmosodtak és elaludtak. Az éjszaka közepén egyszerre kiáltás hangzott: „Íme, a vőlegény! Menjetek eléje!” Erre a szüzek mindnyájan fölébredtek, és felszították lámpásaikat. A balgák kérték az okosakat: „Adjatok az olajotokból, mert lámpásaink kialvóban vannak!” Az okosak ezt válaszolták: „Nem lehet, nehogy nekünk is, nektek is kevés legyen. Inkább menjetek el a kereskedőkhöz, és vegyetek magatoknak!” Míg azok vásárolni mentek, megérkezett a vőlegény, és akik készen voltak, bementek vele a menyegzőre; az ajtó pedig bezárult.
Később megérkezett a többi szűz is. Így szóltak: „Uram, uram! Nyiss ajtót nekünk!” De ő így válaszolt: „Bizony mondom nektek, nem ismerlek titeket!” Virrasszatok tehát, mert nem ismeritek sem a napot, sem az órát!
Ezek az evangélium igéi.

Mt 25,1-13

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2017-11-12

“Nyújtsátok ki karjaitokat. Intsétek ide őket, hogy meghallgassák az Igazságot. Elveszthetik az életüket és a lelküket, ha nem segítetek nekik, hogy Hozzám jöjjenek.”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-romai-katolikusoknak-menedekhelyeken-vagy-biztonsagos-templomokban-kell-majd-szentmiseket-bemutatniuk/

Érkezésem hamarabb lesz, mint várnátok, így arra kérlek benneteket, hogy készítsétek fel a lelketeket.”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/erkezesem-hamarabb-lesz-mint-varnatok/

—-

http://katolikusvalasz.blog.hu/2017/11/05/olaszorszagban_mar_megvalositottak_az_okumenikus_miset

komment
süti beállítások módosítása