Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A globális oltóanyag bevezetése, az egyik leggonoszabb formája lesz a népirtásnak, melyre nem volt példa a zsidók Hitler alatt történt halála óta. 20171109

2018. november 08. 17:35 - Andre Lowoa

“Egy globális oltóanyag bevezetése – melynek a csecsemők és a kis gyermekek a célpontjai -, az egyik leggonoszabb formája lesz a népirtásnak, melyre nem volt példa a zsidók Hitler alatt történt halála óta.
…Most nyilvánvaló lesz a haragja egy olyan világban, ami meg fog ijedni a büntetés nagyságától, mely bekövetkezik a Földön.
…Most fog bizonyossá válni számotokra az az idő, melyben Atyám megmutatja nektek, kinek hosszan tartó a hatalma. A megteremtésetekről alkotott téves elméleteitek végre úgy lesznek megmutatva nektek, amilyenek azok valójában. A Dániel Prófétának megjövendölt Igazság végül bemutatásra kerül, ahogyan az Igazság Könyvében ígérve volt nektek.Oly sok ember feledkezett meg Isten Igazságáról. Sok jó szándékú lélek semmi mást sem keres az életében, mint a bizsergést. Sokan elvesztegetik az idejüket, melyet földi életükben kaptak, mivel nem ismerik Isten Létezésének Igazságát.

 

Most bemutatásra kerül az Igazság. Az elszámolás ideje elérkezett.

Atyám felébreszti végre a világot az Igazságra. Azok, akik az Igazságot figyelmen kívül hagyják, megtagadják önmaguktól, hogy belépjenek Új Királyságomba a Földön.

Ahelyett, hogy egy dicsőséges örök életet élnének, tele csodákkal, örömmel, szeretettel és jóléttel, ők félre lesznek dobva, hogy a Pokol mélységében elrothadjanak.

Arra sürgetem Isten minden gyermekét, hogy méltányolják ezt a figyelmeztetést.

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-globalis-vedooltas-egyik-leggonoszabb-formaja-a-nepirtasnak-melyre-nem-volt-pelda-a-zsidok-hitler-alatt-tortent-halala-ota/

“Testvéreim!
Meg vagyok győződve, hogy tele vagytok jóindulattal, és oly bőséges tudással rendelkeztek, hogy figyelmeztetni tudjátok egymást.
Akiknek nem hirdették, majd meglátják, és megértik majd, akik hírét sem hallották.

Ez az Isten igéje.
Róm 15,14-21″

—–

komment
süti beállítások módosítása