tisztul,

 

 

Sátán,

Igazság,

emberiség,

kapzsiság, 

önzés,

önszeretet,

megsemmisítsék,

kereszténység,

Béke Korszaka,

 

tűz,

villámlás,

csésze,

megbüntet,

büntetés,

 

 

KÉP: Jézus emberekből (INVERZ-ben)

tűz és villámlás csészéje

 

 

"Úgy gondoljatok a világra, mintha egy élő személy lenne, aki egy szörnyű betegségben szenved. Szenvednie kell, fájdalmat kell éreznie és el kell viselnie azt az időszakot, amely alatt az orvos a betegséget kezeli.

Sokan gyorsan reagálnak a kezelésre. Mások sokkal lassabban. Mások pedig egyáltalán nem. Egyes betegeknek van reményük és elfogadják, hogy a testüknek néha fájdalmas kezelést kell elviselnie, mielőtt jól és újra egészségesnek érzik magukat.
...

az emberiség nagy része meg fog tisztulni, és akkor készen áll az oly régóta várt Béke Korszakára. A Béke Korszaka, mely mindazoknak volt megígérve, akik Isten Tanításait követik, azokat fogja várni, akik megváltották magukat Szememben.

Mindnyájatoknak meg lesz mutatva az Igazság. Azt követően képesek lesztek különbséget tenni a bűn rondasága és azon tisztaság között, melyre szükség van a Dicsőséges Királyságomba való belépéshez.

Amikor majd minden egyes személynek meg lett mutatva az Igazság, egyikük sem fog kételkedni, de nem mindenki fogja elfogadni azt.

...

Azonban meg kell értenetek, hogy az Atyám által tervezett büntetésekből sok megenyhült imáitok miatt.

Maradjatok erősek. Folytassátok a Keresztes Imahadjárat imáit és soha ne adjátok fel a reményt.

Jézusotok"

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-emberiseg-nagy-resze-meg-fog-tisztulni-es-akkor-keszen-all-az-oly-regota-vart-beke-korszakara/

 

"Testvéreim! 

Mi egy testet alkotunk Krisztusban, egyenként viszont egymásnak tagjai vagyunk. Az Istentől kapott kegyelemnek megfelelően azonban különböző kegyelmi ajándékaink vannak. Aki a prófétálást kapta feladatul, prófétáljon a hit szabálya szerint! Aki tisztséget kapott, gyakorolja tisztségét! Aki tanításra nyert megbízatást, tanítson! Aki a buzdítás ajándékát kapta, buzdítson! Aki jótékonykodik, tegye egyszerűségben! Aki elöljáró, legyen gondos! Aki irgalmasságot gyakorol, tegye derűsen!

...

A házigazda haragra lobbant. Meghagyta szolgájának: »Menj ki azonnal a város tereire és utcáira, és vezesd be ide a szegényeket, bénákat, vakokat, sántákat!« A szolga jelentette: »Uram, parancsodat teljesítettem, de még mindig van hely.« Az úr akkor megparancsolta a szolgának: »Menj ki az országutakra és a sövények mentére, és kényszeríts be mindenkit, hogy megteljék a házam! Mondom nektek: Senki sem ízleli meg lakomámat azok közül, akik hivatalosak voltak.«”
Ezek az evangélium igéi. 

Lk 14,15-24"

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2017-11-07

 

VÖ.:

"You are My Army" (2012/04/04)

Which part are you in the Mystical Body of Christ?

 eye = visionary  mouth = preacher

Szerző: Andre Lowoa  2018.11.06. 17:00