Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

a Föld felnyög fájdalmában, miközben az Antikrisztus előkészíti fellépését. 20171105

2018. november 04. 17:04 - Andre Lowoa

Olyan erőteljesek imáitok, hogy idővel, ahogy milliókkal többen fogják Üzeneteimet – a szeretet és a remény üzeneteit – elfogadni, lelkek milliárdjai fognak megmenekülni.

a Föld felnyög fájdalmában, miközben az Antikrisztus előkészíti fellépését.
A büntetések miatt, melyeket Atyám küldel fognak pusztulni azok a vezetők és csoportok, akik bántani merik gyermekeit.”
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-fold-felnyog-fajdalmaban-mikozben-az-antikrisztus-elokesziti-fellepeset/

 

Most ezt az intelmet intézem hozzátok, papok! Ha nem hallgatjátok meg, és nem szívlelitek meg, s nem dicsőítitek meg nevemet – mondja a Seregek Ura – akkor átkot küldök rátok.
Vajon nem egy Atyánk van-e mindannyiunknak? Vajon nem ugyanaz az Isten teremtett-e minket? Miért viselkedünk akkor egymással szemben áruló módon, megsértve atyáink szövetségét?

Ez az Isten igéje.

Mal 1,14b-2,2b.8-10
Ezért szüntelenül hálát adunk Istennek, hogy amikor Isten szavát hallottátok tőlünk, nem úgy fogadtátok azt, mint emberi tanítást, hanem mint Isten szavát, amint valóban az is. Bennetek is, akik hittetek, hatékonynak fog bizonyulni.

Ez az Isten igéje.
1Tessz 2,7b-9.13″

komment
süti beállítások módosítása