Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Ebben az időben, a világban, a Belém vetett hit puszta említése is meghökkentséget okoz. 20171030

2018. október 29. 17:10 - Andre Lowoa

“Nagyon hamar el fogod fogadni, hogy a szenvedés fokozódása a gonosz általi ellenállás közvetlen eredménye ezzel a küldetéssel szemben.

Ő nagyon megijedt, mert csatája a végéhez ért. Ő gyűlöl téged a sok lélek miatt, akik megmenekültek, az üdvösség e küldetése által.

Jézusotok”

Ebben az időben, a világban, a Belém vetett hit puszta említése is meghökkentséget okoz.

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/ebben-az-idoben-a-vilagban-a-belem-vetett-hit-puszta-emlitese-is-meghokkentseget-okoz/

“Testvéreim!

Nem tartozunk a testnek azzal, hogy test szerint éljünk. Mert ha test szerint éltek, biztosan meghaltok, de ha a lélekkel elfojtjátok a test szerinti tetteket, élni fogtok.
Akiket Isten Lelke vezérel, azok Isten fiai. Nem a szolgaság lelkét kaptátok ugyanis, hogy ismét félelemben éljetek, hanem a fogadott fiúság Lelkét nyertétek el. Általa szólítjuk őt így: „Abba, Atya!”
A (Szent)lélek maga tesz tanúságot lelkünkben, hogy Isten gyermekei vagyunk. Ha pedig gyermekei, akkor örökösei is: Istennek örökösei, Krisztusnak pedig társörökösei. Előbb azonban szenvednünk kell vele együtt, hogy vele együtt meg is dicsőüljünk.
Ez az Isten igéje.
Róm 8,12-17

….
Amikor Jézus meglátta, magához hívta, és így szólt hozzá: „Asszony, megszabadultál betegségedtől.” Közben rátette a kezét. Az rögtön felegyenesedett, és dicsőítette az Istent.
——
komment
süti beállítások módosítása