Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Amikor megpróbálnak egy szentséget létrehozni Templomaimban, mely egy utálat, azt fogják mondani, hogy ez az azonos neműek párkapcsolatának jogai miatt volt 20171021

2018. október 20. 17:59 - Andre Lowoa

Amikor megpróbálnak egy szentséget létrehozni Templomaimban, mely egy utálat, azt fogják mondani, hogy ez az azonos neműek párkapcsolatának jogai miatt volt, akiknek ugyanolyan joguk van, mint a többieknek.
“Testvéreim!
Nézzük csak: mire jutott ősatyánk, Ábrahám! Ha ugyanis tettei által igazult meg Ábrahám, akkor volna dicsekedni valója, de nem Isten előtt.
Mit is mond róla a Szentírás? „Ábrahám hitt Istennek, és ez megigazulására szolgált.” Márpedig, aki tetteket visz végbe, annak a bér nem kegyelemből, hanem fizetség címén jár. Aki viszont nem tetteket visz végbe, hanem hisz Istenben, aki a bűnöst igazzá teszi, annak hite szolgál a megigazulásra. Ezért már Dávid király is boldognak hirdeti azt az embert, akit Isten igazzá tesz érdemek nélkül.
Boldog, akinek bűne megbocsátva, és befödve gonoszsága.
Boldog a férfiú, akinek vétkeit az Úr föl nem rója.
Ez az Isten igéje.
Róm 4,1-8

Nincs olyan rejtett dolog, amely napfényre ne kerülne; sem olyan titok, amely ki ne tudódnék. Amit szűk körben bizalmasan mondtatok, nyilvánosan elbeszélik, és amit zárt ajtók mögött fülbe súgtatok, szájról szájra adják.
Mint barátaimnak, azt mondom nektek: ne tartsatok azoktól, akik megölik a testet, de többre nincs hatalmuk. Megmondom nektek, kitől féljetek. Féljetek attól, akinek – azonfelül, hogy megöl – arra is hatalma van, hogy kárhozatra vessen. Újból mondom: ettől féljetek!”
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2017-10-20
komment
süti beállítások módosítása