Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Kegyekben azok részesülnek, akik magukhoz veszik Testét" 20171019

2018. október 18. 17:43 - Andre Lowoa

Eukarisztia,

Jézus Krisztus, 

emberiség,

Megváltó,

Tisztítótűz,

 

 

KÉP: MISE, Oltáriszentség v. tisztitótűz,

 

"Ő az Élet Kenyere. Ezt a nektek adott Ajándékot sohasem szabad megkérdőjelezni vagy elutasítani.

Kegyekben azok részesülnek, akik magukhoz veszik Testét és Vérét, beleértve a Tisztítótűzből való megszabadulást is, feltéve, ha azt naponta befogadják. Fiam a halálotok időpontjában a Karjaiba vesz benneteket, távol a Purgatórium tűzétől.

A Szentmise tehát, mely felajánlja Fiam valódi testét, Atyám tiszteletére, sok előnyt hoz magával.

Minél több naponkénti Szentmisén vesztek részt, és minél többször veszitek magatokhoz Fiam Testét és Vérét a Szent Eukarisztiában, mentességet fogtok kapni a megtisztulástól, a Purgatórium tűzében."

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-kegyekben-akkor-reszesultok-ha-magatokhoz-veszitek-fiam-testet/

 

 

 

"Őt Isten arra rendelte, hogy vére ontása árán engesztelő áldozat legyen, amely a hit által válik hatékonnyá. Isten – végtelen türelmében – elnézte ugyanis a korábban elkövetett vétkeket, hogy kimutassa igazságosságát a mostani időkben. Így bizonyul igazságosnak ő maga, és teszi megigazulttá azt, aki hisz Jézus Krisztusban.
Hol van hát a dicsekvésed? Íme, semmivé lett! Kérkedhetsz-e azzal, hogy teljesítetted a törvényt? Kizárt dolog. Egyedül csak a Jézus Krisztusba vetett hit által dicsekedhetünk. Mi ugyanis meg vagyunk győződve arról, hogy az ember a hit által válik kedvessé (Isten előtt), nem a mózesi törvény teljesítése által. Vajon csak a zsidóké az Isten, nem pedig a pogányoké is? Bizony, a pogányoké is. Hiszen ugyanaz az Isten tesz megigazulttá minden embert.
Ez az Isten igéje. 
Róm 3,21-30

...

Jaj, nektek, törvénytudók! Lefoglaltátok a tudás kulcsát. Magatok nem mentetek be vele, az odaigyekvőket pedig megakadályozzátok.”
Amikor ezeket elmondta nekik, az írástudók és a farizeusok nagy felháborodásukban különféle kérdésekkel kezdték faggatni. Azon fondorkodtak, hogy rajtakapják valami olyan kijelentésén, amellyel vádolhatják.
Ezek az evangélium igéi. 
Lk 11,47-54"

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2017-10-19

 

komment
süti beállítások módosítása