Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Menjetek! Úgy küldelek titeket, mint bárányokat a farkasok közé." 20161018

2019. október 17. 16:33 - Andre Lowoa

"Ha egy városba érkeztek, és szívesen látnak titeket, egyétek, amit elétek adnak. Gyógyítsátok meg ott a betegeket, és hirdessétek: »Elérkezett hozzátok az Isten országa!«”
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-10-18
VÖ.:
"Dear Friends, Indonesia mission has been incredible. 1000 at Healing and Empowerment School. 500 healings. 5000 at Miracle Healing Service andmore than another 500 instant physical healings and so many were huge miracles. 2 healed from wheelchairs and others lame walking. More than 60 had tumours shrink of disappear, several were more than 6 inches wide and vanished totally. Some of these were cancers. This woman below came with heart condition and a pace maker. After the prayer she cant find her pace maker! If you dont know a pacemaker sits just below the surface of the skin so you can feel its shape clearly. Now it has completely vanished! God you are amazing. Thanks for prayers. Jesus is alive!"
Fordítás:
"Kedves Barátaim, indonézia küldetés már hihetetlen. 1000-kor, a gyógyulás és a suliban. 500 meggyógyítani. 5000-kor csoda gyógyító szolgálat nagyobb biztonság, mint a másik 500 azonnali fizikai gyógyulások történtek, és oly sok hatalmas csodákat. 2 gyógyult meg a kerekesszékek és mások béna sétálni. Több mint 60 volt tumorok agyturkász eltűnnék, több volt több, mint 6 centi széles, és teljesen eltűnt. Ezek közül néhány rákos volt. Ez a nő jött alatt szívével és egy pacemaker. Az imádság után, nem tudja megtalálni pacemaker! Ha nem tudod pontosan, hogy egy pacemakert ül, csak a felszín alatt a bőrre úgy érzed alakját tisztán. Most már teljesen eltűnt! Isten csodálatos vagy. Köszönöm imádkozni. Jézus él!"
Damian Stayne
https://www.facebook.com/damian.stayne?fref=ts
LD MÉG:
http://www.coretlumenchristi.org/documents/CMRHU.pdf


"Az aratnivaló sok, de a munkás kevés. Kérjétek hát az aratás Urát, küldjön munkásokat aratásába.
Menjetek! Úgy küldelek titeket, mint bárányokat a farkasok közé."





HÍREK:
Miért nem ismerik fel ezek a gyermekeim, hogy a földet az embernek teremtették? Semmilyen más bolygó nem lehet ember által lakott, mert ez nem része Atyám tervének.
http://masodikeljovetel.hu/isten-teremtette-vilagot-semmilyen-mas-bolygo-nem-lehet-ember-altal-lakott
VÖ.:
http://hvg.hu/tudomany/201642__marsutazas__b_terv__spacex__musk_amarson


"Engedjétek meg, hogy megmagyarázzam a bűn fajtáit, amelyek meggyötörnének sokat közületek, ha részletesen leírnám őket. A sátán követői gonosz módon bánnak az emberekkel, akikkel szemben semmi tiszteletük sincs, tekintettel a sátáni kultuszra. Rendszeres rituálé számukra a következők: áldozat, beleértve az emberáldozatokat, káromlás, istenkáromlások, a Hozzám, az Örök Atyához és szeretett Anyámhoz kötött kapcsolatok megszentségtelenítése. Olyan kevés szégyenérzetük van ezeknek a sátánimádóknak, hogy tiszteletlenségüket még ki is nyilvánítják: a zenén, a mozin, a tévén és a művészeteken keresztül."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/figyelmeztetes-mindazoknak-akik-satani-kultuszba-bonyolodtak/
VÖ.:
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/04/vallomas-egy-illuminatus-bennfentestol.html




(14) Ima az Atyához a lelkek megmentéséért a Nukleáris Háború ellen
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/a-keresztes-imhadhjarat-imai/az-imak-ket-hetre-beosztva/a1-het-hetfo/
ÉS:
http://masodikeljovetel.hu/masodik-pecset-harmadik-vilaghaboru





"Olvassátok a Zsoltárokat és a Példabeszédeket és tegyétek fel a kérdést: érvényesek – e ezek a tanítások ebben a mostani világban az én életemre is? „Természetesen, igen."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/keszuljetek-a-figyelmeztetesre-a-lelek-megvilagositasa1/

A meggondolatlanul vállalt kezesség
61Fiam, ha kezességet vállaltál másért, idegennek adtad a kezed, 2s így szád szava által tőrbe estél, ha foglyává váltál saját szavaidnak, 3akkor, hogy szabadulj, fiam, ezt tegyed, mert embertársad kezébe kerültél: Menj, siess és zaklasd embertársadat.4Ne hunyd be szemedet álomra, a szempilládat ne hagyd elszunnyadni! 5Mint zerge a hálóból, szabadítsd ki magad, vagy mint a madár a tőrből!

komment
süti beállítások módosítása