Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Szent Fausztynának is volt egy látomása erről a „figyelmeztetésről”

2018. október 13. 11:44 - Andre Lowoa

Szent Fausztynának is volt egy látomása erről a „figyelmeztetésről”: „Mielőtt igazságos Bíróként megjelennék, először eljövök mint az irgalmasság Királya. Mielőtt az igazság napja elérkezik, az embereknek a következő jel adatik az égen: kialszik minden fény az égen, és nagy sötétség lesz az egész földön. Akkor megjelenik az égen a kereszt jele, és az Üdvözítő kezeinek és lábainak sebhelyeiből hatalmas fénysugarak áradnak ki, melyek egy ideig bevilágítják a földet. Ez röviddel a végső nap előtt történik.” (Szent Fausztyna Naplója 83)

Másutt így ír: „megláttam lelkiállapotomat úgy, ahogyan azt Isten látja. Egészen világosan megláttam mindazt, ami nem tetszik Istennek. Nem tudtam, hogy ezekről a legapróbb árnyakról is el kell számolnunk Isten előtt. Micsoda pillanat! Ki írhatja ezt le? A háromszor szent Isten előtt állni!” (Szent Fausztyna Naplója 36).

https://masodikeljovetel.hu/nagyfigyelmeztetes-segiteni-fog-vilagnak-lekuzdeni-minden-idok-legnagyobb-hitehagyasat

https://masodikeljovetel.hu/az-nap-amikor-eljovok-isteni-irgalmassagomban-megvilagosodas-napja-lesz
 
 
 
 
komment
süti beállítások módosítása