Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Pogányságot fognak kényszeríteni Isten minden Egyházára, és jaj annak, aki feláll, hogy megvédje Isten Igazságát. 20171010

2019. október 09. 17:33 - Andre Lowoa

Pogányságot fognak kényszeríteni Isten minden Egyházára, és jaj annak, aki feláll, hogy megvédje Isten Igazságát.

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/poganysagot-fognak-kenyszeriteni-isten-minden-egyhazara/

„Még negyven nap, és elpusztul Ninive.”
A város lakói hittek Istennek, és böjtöt hirdettek. A város apraja-nagyja bűnbánati szőrruhába öltözött. Maga a király is, amikor meghallotta ezt a hírt, leszállt trónjáról, királyi palástját is letette, és ő is fölvette a bűnbánati szőrruhát. Sőt mélyen megalázkodva hamuba ült. A királynak és a város nagyjainak rendeletére kihirdették az egész városban: „Böjtöljön most minden ember, minden állat, marha és a juh: ne egyék és ne legeljen, sőt még vizet se igyék! Minden ember, minden állat öltsön szőrruhát, és harsány hangon könyörögjön az Úrhoz! A gonosz térjen jó útra, és hagyjon fel bűneivel! Így talán ránk tekint az Úr, és megbocsát: haragja lecsillapodik, s talán mégsem veszünk el.”
komment
süti beállítások módosítása