Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Most itt van az az idő" 20161008

2018. október 07. 16:56 - Andre Lowoa

"Abban az időben:
Isten elküldte Gábor angyalt Galilea Názáret nevű városába egy szűzhöz, aki jegyese volt egy férfinak, a Dávid házából való Józsefnek. A szűz neve Mária volt. Az angyal belépett hozzá és így szólt: „Üdvöz légy, kegyelemmel teljes! Az Úr veled van! Áldottabb vagy te minden asszonynál!”
Ezek az evangélium igéi."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-10-08
várandós Szűzanya szobor:
https://hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%A1los_kolostor_(Budaszentl%C5%91rinc)
LD MÉG A MELLÉKELT KÉPET


"Most itt van az az idő, amikor meg fogják érteni mindazt, ami előttük áll, ha nem tartanak bűnbánatot a Lélek Megvilágosítása közben, melyet nemsokára meg fognak tapasztalni.
Kérlek benneteket, sürgetlek, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt erősen imádkozzatok a megtérésért, amelyre Fiam annyira vágyakozik."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-a-kozombosseg-bune-fiam-irant-fektelen/






HITÉLET:
abortusz
http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/isten-az-atya-erovel-fog-kezem-lesujtani-azokra-a-nemzetekre-akik-legalizaljak-az-abortuszt/
VÖ.:
http://hvg.hu/vilag/20161006_Hivatalos_a_lengyel_parlament_is_elvetette_az_abortusz_betiltasat






HÍREK:
hurrikánok
"Atyámnak sok terve van, amelyeket meg fog valósítani, hogy megmentse minden egyes gyermekét. Ezek a tervek számos csodás eseményt foglalnak magukba, beleértve a különleges Kegyelmi kiáradást, azokat a kinyilatkoztatásokat, amelyek ezeken az Üzeneteken keresztül adatnak, és még sok más egyéb beavatkozást, hogy Isten gyermekei ne tévedjenek el, rossz utat követvén. Néhány ezekből a beavatkozásokból ökológiai büntetések formájában fog megnyilvánulni. Amikor ezek rendszeressé válnak, az ember többé már nem mondhatja, hogy az áradások, a földrengések, a szökőárak, a vulkánkitörések és a hurrikánok azért történnek, mert az ember elhanyagolja a Földet."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/udvosseg-anyja-atyam-meg-fogja-razni-a-vilagot-ugy-fizikailag-mint-pedig-lelkileg/
VÖ.:
http://hvg.hu/vilag/20161006_eldurvult_a_hurrikan_haitin_nagyon_sok_a_halott

komment
süti beállítások módosítása