Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Válasz: Menjetek el az egész világra, * és hirdessétek az evangéliumot! Mk l6,15." 20161005

2019. október 04. 16:25 - Andre Lowoa

"Hadseregeket állítanak fel, fegyvereket készítenek, és mérgező anyagokat állítanak elő és mindezt azért az egy célért, hogy gyermekeimet elpusztíthassák."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-globalis-csoportosulasok-az-antikrisztus-fennhatosaga-alatt-allnak/
VÖ.:
Meggyilkolták és egy folyóban találták meg az orvost, aki kimutatta az oltások és az autizmus betegsége közötti közvetlen kapcsolatot
http://alternativhirek.blogspot.hu/2016/10/meggyilkoltak-es-egy-folyoban-talaltak.html

ÉS:
http://igazsag-konyve7.webnode.hu/search/?text=v%C3%A9d%C5%91olt%C3%A1sok





Válasz: Menjetek el az egész világra, * és hirdessétek az evangéliumot! Mk l6,15.
...
Amikor imádkoztok, ezt mondjátok:
Atyánk! Szenteltessék meg a te neved.
Jöjjön el a te országod.
Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma.
Bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk minden ellenünk vétőnek.
És ne vígy minket kísértésbe.”
Ezek az evangélium igéi.
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-10-05



HÍREK:
Putyin kivonulása azt jelzi, hogy a Szovjetunió felbomlása után született egyezmények, amelyek az atomháború veszélyének csökkentésére jöttek létre, már nem tarthatók fenn.
http://hvg.hu/vilag/20161003_Oroszorszag_kilep_a_plutoniumszerzodesbol
VÖ.:
"Egyesüljetek most egy napra, imádkozzátok a Szent Rózsafüzért, hogy ez az atomháború megállításra kerüljön, melynek tervezése már folyamatban van."
http://masodikeljovetel.hu/szuz-maria-imadkozzatok-hogy-iranban-nuklearis-haboru-elharitasra-keruljon





A könnyelmű korholása
20Hangosan kiált az utcán a bölcsesség, és a tereken is fölemeli hangját. 21Kiabál a lármás utcáknak elején, szót emel a kapuk nyílásánál, a városban. 22Meddig kedvelitek, ó, ti éretlenek, az éretlenséget, ó, ti szemtelenek, a pimasz fecsegést? Meddig gyűlölik az észt az esztelenek? 23Hallgassatok korholó szavamra! Kiöntöm előttetek egész lelkemet, és a szavaimat elétek tárom: 24Mert amikor hívtalak benneteket, nem jöttetek, oda sem néztetek, amikor a kezemet nyújtottam; 25semmibe vettétek minden tanácsomat, és a feddésemmel mit sem törődtetek. 26Ezért most én is nevetek bajotokon, gúnyolódom, ha hatalmába kerít titeket a rettegés, 27ha rátok tör a félelem, mint a zivatar, ha szélvihar módján közeleg romlásotok, ha utolér az ínség és a szorongattatás. 28Akkor hívnak, de én nem felelek, akkor keresnek, de nem találnak. 29Mivel gyűlöletes volt előttük a belátás, és az Úr félelmét kevésre becsülték, 30mivel elvetették a tanácsomat, és a korholásomat megvetették, 31azért most csak egyék tetteik gyümölcsét, lakjanak jól azzal, amit kiterveltek. 32A balgákra pusztulást hoz elpártolásuk, jómódjuk tönkreteszi a bolondokat. 33De aki rám hallgat, biztonságban élhet, nyugodt lehet, nem kell rettegnie bajtól.
http://szentiras.hu/SZIT/P%C3%A9ld1

komment
süti beállítások módosítása