Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Én valóban a világba jövök." 20161002

2019. október 01. 16:18 - Andre Lowoa

"Örvendjetek, amikor úgy tűnik, hogy az ég robban, mert tudni fogjátok, hogy Én valóban a világba jövök. Végül az emberiség nem lesz képes letagadni Engem."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/orvendjetek-amikor-ugy-tunik-hogy-az-eg-robban-mert-tudni-fogjatok-hogy-en-jovok/
...
"Mert ez a látomás a maga idejében beteljesedik és nem hiúsul meg; ha késik, csak várj, biztosan bekövetkezik, tévedhetetlenül.
...
H: Bár hallgatnátok ma Isten szavára, * „Népem, ne légy kemény szívű.”
E: Bárcsak hallgatnátok ma az ő szavára, † „Ne keményítsétek meg szíveteket, * mint egykor Meribánál,"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-10-02



Égi Édesanyám!

Oltalmazd meg Magyarországot, bíborosunkat, püspökeinket, papjainkat, szerzeteseinket, családtagjainkat, közösségünket és az egész magyar egyházat! Mindazoknak, akik még nem tudnak hinni, a Szentlélek ereje és világossága által add meg az élő hit kegyelmét, hogy ez az ország Mária országa, a Te országod lehessen. Tisztíts meg minket a bűntől a Szentlélek tüzével és vezess el Szent Fiadhoz, Jézushoz! Amen.

http://www.mariaradio.hu/imadsagok/egiedesanyam


HÍREK:
http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/olyan-nagy-ereju-foldrengesek-lesznek-hogy-azokat-egyazon-idoben-lehet-majd-erezni-szamos-orszagban/
ÉS
http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/kezuk-tettei-miatt-villamlas-foldrengesek-es-cunamik-fogjak-sujtani-a-foldet/
VÖ.:
http://www.hirado.hu/2016/10/01/napokon-belul-nagy-foldrenges-johet-kaliforniaban/

komment
süti beállítások módosítása