Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Még egy kevés idő van addig, ameddig ez a Dicsőséges visszatérés bekövetkezik." 20160927

2019. szeptember 26. 16:49 - Andre Lowoa

"Lennék akár idétlen és elásott gyermek, vagy holt anyának napvilágra nem jött gyermeke."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-09-27
VÖ.:
http://hvg.hu/vilag/20160924_A_bombazasok_utan_szomjan_halhatnak_Aleppoban




"Az a te feladatod, hogy meggyőzzél egy fiatal, modern társadalmat Létezésem igazságáról, minden kommunikációs eszköz felhasználásával, melyek rendelkezésre állnak. "
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/elkuldtem-most-profetaimat-a-vilagba/




"Még egy kevés idő van addig, ameddig ez a Dicsőséges visszatérés bekövetkezik. Addig is készítsétek fel gyermekeimet. A Nagyfigyelmeztetés milliókat fog megtéríteni, de ez még csak a kezdet. Az ezt követő időszakban, a lelkeknek táplálékot kell és muszáj adni, biztosítva megfelelő felkészülésüket, hogy alkalmasak lehessenek arra, hogy belépjenek Atyám Új Paradicsomába a Földön."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/elkuldtem-most-profetaimat-a-vilagba/
VÖ.:
"... teljesítsd megbízatásodat bűntelenül és feddhetetlenül Urunk, Jézus Krisztus eljöveteléig. Ezt a kellő időben megmutatja majd a boldog és egyedül Uralkodó, a Királyok Királya és Urak Ura"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-09-25






HITÉLET:
http://www.engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora
VÖ.:
http://www.magyarkurir.hu/kitekinto/elhunyt-gabriele-amorth-az-ismert-ordoguzo-pap





HÍREK:
http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-elkovetkezendo-ket-esztendoben-a-tudomany-emberei-minden-erofeszitest-meg-fognak-tenni-hogy-megcafoljak-isten-letezeset/
VÖ.:
http://avilagtitkai.com/articles/view/hamarosan-jonnek-az-allat-ember-hibridek-az-ember-jatszhat-e-istent





Világ Királynője Engesztelő Mozgalom
szeptember 22., 12:47 ·

Helyreigazítás!!!

ERDŐ PÉTER BÍBOROS TÁMOGATJA, ÉPÜLHET A KÁPOLNA A SZENT ANNA RÉTEN.

Egy facebook oldalról valaki kimásolt egy 2013.09.20-ai bejegyzést és azt a napokban közreadta a nevemben a tudtom nélkül.

Akkor bizakodva kezdtük el a kápolna építésének a szervezését, az egyház vezetőinek a biztatásával - Süllei László helynök úr javasolta, hogy készíttessünk tanulmányterveket a kápolnára, de a mai napig a bíboros úr nem adott írásos engedélyt az Engesztelő Kápolna megépítésére.

Akkor és azóta is többször találkoztunk az egyház vezetőivel, de a szóbeli támogatás forgandó.

Az építkezés ügyével mind a Kormány, mind az Egyház és a XII. kerület is foglalkozik.

Az egyeztetések során újabb és újabb kérdések merülnek fel és ezek megtárgyalása, egyeztetése hosszadalmassá teszi az előkészületeket.

Sem a Főegyház, sem a XII. kerület nem akarja kiadni a kezéből az ügyet, de egyik sem tekinti igazán fontosnak ezt.

Minket “civileket” pedig igyekeznek távol tartani az ügy szervezésétől.

Többször is felajánlottuk segítségünket a szervezésben, de egyenlőre a megbeszélt szervezőbizottság sem állt fel, melyben a Kormány, az Egyház és a XII. kerület delegáltjai mellett helyett kapnánk.

Tegnap, 2016.09.21-én szerdán, Sátoraljaújhelyen találkoztam Soltész Miklós államtitkár úrral, aki azt mondta hogy dolgoznak az Engesztelő Kápolna megépítésének ügyén.

Nagyon sürgető az Engesztelő Kápolna építése a kialakuló válság miatt.

Mindenkit kérek, tegyen az építkezés elindulásáért lépéseket.

Imádkozzunk egyházi és világi vezetőinkért. Beszéljünk velük, sürgessük az Engesztelő Kápolna megépítését.

Beszéljünk a települések vezetőivel, hogy ők is támogassák az építkezést.

Legyünk ott minél többen szombatonként 15.00 órától Budapesten, a Szent Anna-réten, a Szent Anna kápolnánál az engesztelő szentmiséken.

A hiteles információkért keressenek engem.

A híreinket a facebook oldalunkon
https://www.facebook.com/vilagkiralynoje.engesztelomozgalom naponta adjuk közre, az alapinformációkat a
http://vilagkiralynoje.hu/ honlapon találják meg.

Kérem, hogy a nevemben, a tudtom nélkül senki ne adjon közre körlevelet és információt!

Komlóska, 2106.09.22.

Éljen a Világ Győzelmes Királynője!

Üdvözlettel:

Köteles László

Komlóska polgármestere

Világ Királynője Engesztelő Mozgalom Elnöke

Tel: +36 47 338127

Mobil: +36 30 9383174 ritkán elérhető a mobil, mert Komlóskán nincs térerő

e-mail: komloska@t-online.hu

http://www.komloska.hu/

http://www.vilagkiralynoje.hu/

http://www.solyomvar.hu/

http://www.zemplenigondolatok.hu/

http://www.engesztelozarandoklat.hu/

http://www.nemzetizarandoklat.hu/

http://videkifilmnapok.hu/

http://www.komloskaitisztas.hu/

http://zempleni.eu/

https://hegyvidekikecskesajt2013.wordpress.com/

valamint a facebook oldalainkon találhatóak a friss híreink:

https://www.facebook.com/komloska.kozseg

https://www.facebook.com/vilagkiralynoje.engesztelomozgalom

https://www.facebook.com/gondolatok.zempleni?ref=tn_tnmn

https://www.facebook.com/SolyomvarPanzio

https://www.facebook.com/Vid%C3%A9ki-Filmnapok-a-vid%C3%A9…/

https://www.facebook.com/KomloskaiTisztas?ref=hl

KOMLÓSKA

Komlóska 300 lelkes falu. A Zemplén gyöngyszeme, a vállalkozások és a turisták paradicsoma.

Első írásos említése 1396. Akkor már a falu határában állott Solymos vára, melynek mostani ásatása során több ezer éves leletekre bukkantunk.

Komlóska középkori neve Szentannaasszonyfalva.

Rendkívül gazdag természeti kincsekkel megáldott a hegyekkel körülölelt medence. A számos görögkatolikus ünnepet és a ruszin népszokásokat még a mai napig megéljük. A Leghűségesebb Népként ragaszkodunk a több száz éves hagyományainkhoz.

Komlóskát az 1940-es évek végén felszámolásra ítélték. A lakosság nagy részét 1948-ban kitelepítették. A közösségnek nem lehetett saját vezetése, gazdálkodása, munkahelyei, tilos volt telkeket kialakítani, építkezni.

1990-ben a község visszakapta önrendelkezési jogát, és azóta az összefogásnak köszönhetően dinamikus fejlődésnek indult, mára európai színvonalú faluvá fejlődött.

Itt valósítottuk meg az első falusi bölcsődét, van óvoda és iskola, melyek a legkisebbek az országban, de egyben a legszínvonalasabbak közé is tartoznak.

Több országos méretű mozgalmat is kezdeményeztünk. Mindig küzdöttünk a kisfalvak jogaiért. A Kisposta Mozgalomhoz 2003-tól 911 település csatlakozott, elértük, hogy elkezdték újranyitni a kispostákat. A nemzet lelki megújulásáért 2009-ben Nemzeti Zarándoklatot, 2012-ben Engesztelő Zarándoklatot szerveztünk, mely közel 1000 km-en keresztül az egész országot kereszt irányban átölelte, így sok ezer ember összefogásával keresztet vittünk a magyar Parlamentbe. Egy világméretű összefogást, a Világ Királynője Engesztelő Mozgalmat szervezzük újjá.

Adókedvezményeinkkel stabil gazdasági környezetet alakítottunk ki, megtartottuk és fejlesztettük intézményrendszerünket és infrastruktúránkat.

Komlóska a Nemzeti Vidék Stratégia mintatelepülése. A Belügyminisztérium által támogatott Mezőgazdasági Start Munka egyik legsikeresebb programját valósítjuk meg.

Egészséges alapvető élelmiszereket, zöldségeket, gyümölcsöket termelünk. Állatokat tartunk, melyek hozadéka a tej és tejtermékek. A termékeket a közétkeztetésben hasznosítjuk.

A közintézményeket közfoglalkoztatás keretein belül gyűjtött fával fűtjük.

A Magyar Piac Szövetkezet Zempléni Mintaprogramját szervezzük. A Zempléni Helyi Termék és Szolgáltatás Klaszter többségi tulajdonosaként helyi termékeket fejlesztünk.

Komlóskán negyedik éve időszakosan nincs munkanélküliség, sőt az önkormányzat és a fejlesztéseket végző vállalkozások egyaránt a szomszéd településekről is foglalkoztatnak munkavállalókat.

Újszerű kezdeményezéseinkkel biztosítjuk a község lakóinak megélhetését. Intézményeket tartunk fent.

Számos fejlesztés van most is folyamatban.

Adókedvezményeink miatt eddig 200 vállalkozás választotta székhelyéül vagy telephelyéül Komlóskát. Rendkívül sok kulturális rendezvénynek adunk otthont. Számos különleges ünnepet élünk meg.

Komlóskán egy hagyományaiban élő önfenntartó ökofalut valósítunk meg. Sorra épülnek a helyi termékeket előállító kisüzemek. Készülnek a kiváló minőségű helyi termékek.

Rendezett, tiszta és virágos településkép jellemző a zempléni kistelepülésre.

A Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyen folyamatosan díjakat nyerünk, 2013-ban miniszterelnöki különdíjban részesültünk. Szeretnénk elnyerni a legszebb európai falu címet, ezért mindenki kiveszi a részét a közösségi feladatokból. Rendszeresen Faluszépítési Napokat tartunk a község szépítése céljából. Eddig 5500 tő magyar nemesítésű rózsát is ültettünk a közterületekre, melyek számát meg szeretnénk duplázni. A falu minden szegletében virág van ültetve, melyet a lakosok és az önkormányzat dolgozói gondoznak.

A magyarországi falumegújítás bajnokai lettünk 2013-ban. Ennek a versenynek az a lényege, hogy egy közösség számára olyan megoldásokat kell alkalmazni, melyek lehetővé teszik a község fejlődését, az ott élők megélhetését.

2014-ben a falumegújítás európai díjazottai lettünk.

Magyarország egyik leghátrányosabb helyzetű térségében megmutatjuk, hogy lehet eredményeket elérni, ha akarjuk, és ha kellő segítséget kapunk hozzá.

A napokban a tudtom nélkül a nevemben közreadott hír:

ERDŐ PÉTER BÍBOROS TÁMOGATJA, ÉPÜLHET A KÁPOLNA A SZENT ANNA RÉTEN.

Információink szerint Vincze P. Márton miniszterelnöki megbízott úr személyesen találkozott Erdő Péter bíboros úrral.
A bíboros úr támogatja az Engesztelő Kápolna építését Budapesten, a Normafánál a Szent Anna-réten. A korábbi médiában megjelent ellenző hírek nem a bíboros úrtól származtak.
A részletek egyeztetés és kidolgozás alatt... vannak.

Megkerestünk minden Önkormányzatot. Az Ország 3200 településén a napokban döntenek a Világ Királynője Engesztelő Mozgalom támogatásáról. Sok település támogatja a kezdeményezést, követ, pénzt, téglát, építőanyagot ajánlanak fel a kápolnához és egy marék földet a nemzetegyesítés szimbólumaként. A települések is belépnek a Világ Királynője Engesztelő Mozgalomba.
...
“Óriási mozgalom lesz! Egész Magyarországon és a határokon túl, zászlókkal, szobrokkal maga az egyház fogja vezetni a körmeneteket."

Éljen a Világ Királynője!

Köteles László

komment
süti beállítások módosítása